Skytech Kumanda Da Sadece Ses Tuşları Çalışıyor

Skytech Kumanda Da Sadece Ses Tuşları Çalışıyor
Abdulkadir
12 Temmuz 2024 20:59

profile profile
08 Ağustos 2024 10:41 (Şikayetten 26 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

08 Ağustos 2024 10:41

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz sizinle iletişim kurmak istedi. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgileri ile size ulaşamamaktayız ? Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Helin

(Televizyonu aldığımızdan beri kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Her hafta pil değiştiriyorum ve en kaliteli pil kullanıyorum. Şu an tuşa bastığım zaman televizyonun ışığı yanıyor fakat kanal değiştirmiyor. Bütün tuşlar aktif ama işlev yok sadece ses verme ve azaltma var. Bıktık abi ya uygulamasıda yok. Pişmanlıktır bunu almak. Garantisi de yeni bitti. İletişime geçin halleden sayın skytech yetkilileri lütfen) Bu sorunu nasıl çözdüler acaba merak ediyorum çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum

18 Mayıs 2025 01:51

Safiye