Skyjet 6a Bisiklet Servis Sorunu

Yusuf
10 Haziran 2024 22:30

Ankara Eryaman BİM mağazasından RKS skyjet 6a model elektrikli bisiklet aldım. Kurulum ve garanti başlangıcı için 4 km uzaklıktaki servise götürmek istedik (internet sitesindeki bilgiye göre). Ama servis yetkisinin kalktığını 18 km uzaklıktaki başka bir servise yönlendirdi. Kendi hatalarının masrafını bana ödetiyorlar.

Müşteri hiz. Şikayetimi dikkate almadı. Daha yetkili bitiyle görüştürmedi. Yani RKS satana kadar esnafmış. 3 oğlum var bu ilk bisikletimizdi. Ve son RKS olacak sanırım. ++ orası da sadece cumartesi sabah çalışıyormuş. ++24 km uzaklıktaki bir servise yönlendirdi. Gelip yerinde garanti başlangıcı için 900 TL talep etti.

Yusuf
16 Nisan 18:31

Evet olayın üzerinden aylar geçti hala arayıp soran yok. Uzun yıllar RKS almam tavsiyede etmem. Belki ilerde düzelirler. De sevmediğim bir bisikleti nasıl satacağım. Şimdi yarı fiyatına satıp kurtulurum artık

İsa

RKS yi herkese anlatmak lazım. Beni çok mağdur ettiler başkaları da mağduriyet yaşamasın. RKS den aldığın ürünü bozuluncaya kadar kullan ki fazla sürmez bozulur zaten. Bozulunca servis arama çünkü sahip çıkmazlar. O zaman ne yapıyoruz doğru çöpe atıyoruz. En azından sağlığımızdan olmayız

İsa

RKS almak pişmanlıktır. Servis ve yedek parça tamamen sorun. Kesinlikle ilgilenme yok. Ürün bozulunca çöp oluyor yaptırmaya kalkarsan kafayı yersin

Osman sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 15:16

Nurettin