Açelya sonuçtan çok memnun

Skip Hop Çantanın File Kısmı Yırtıldı: Çözüm Arayışı

Skip Hop Çantanın File Kısmı Yırtıldı: Çözüm Arayışı
16 Ekim 2024 19:17
Açelya'nın Teşekkür Mesajı
“Skip hop markası son derece profesyonel bir yönetim ile markalarının arkasında durup ürünümü yenisi ile değiştirdiler. Bu konudaki iş bitiricilikleri için kendilerini tebrik ediyorum.”

Skip Hop çantamızın suluk konulan file kısmı yırtıldı. Henüz alalı 3 ay olmadı. Bu konuda ne yapabilirim? Fileyi ayrıca satın alabileceğim bir yer var mı? Yoksa çantanın değişimi için nereye talepte bulunabilirim? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

17 Ekim 2024 09:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Carter’s & Minycenter Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2024 19:03

Şikayetim üzerine hızlı bir geri dönüş sağlanıp değişim açısından tarafıma geri dönüşeceği söylendi. Ancak üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen henüz bir geri dönüş sağlanmadı. Henüz beklemedeyim. En kısa sürede bilgi verilirse memnun olurum. Teşekkürler

27 Ekim 2024 11:36

02 Ağustos 2024 14:55

13 Eylül 2024 10:41
Bilge sonuçtan çok memnun

26 Şubat 2025 10:06
Yüksek Fiyatlı Çantanın Hızla Yıpranması
Yüksek Fiyatlı Çantanın Hızla Yıpranması
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Skip Hop Sırt Çantası Suluk Filesi Kısa Sürede Yırtıldı, Değişim Talebim Var

Kübra