Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul'da Bir Hastanede Yaşanan Kayıt Sorunu Ve Hasta Yakını Şikayeti

29 Kasım 2023 11:23

Siyami Ersek Hastanesi, İstanbul'da INR polikliniğinde Dr. İ***** B*******, kalp ameliyatı geçiren babamın bir gün öncesinden verdiğimiz kan tahlillerine ve yaptırdığımız kayıta sistemden ulaşamadığını ve hasta babamın tekrar gelip kayıt yaptırmasını istedi. Rica ettim kendisinden, 'Siz söylerseniz danışmada kayıt yapılabiliyor mu?' diye. Kabul etmedi, 'Sen kendin başka doktordan öğren' gibi kin güdücü ve yardımcı olmayan bir üslupla reddetti. Aşağılayıcı ve çok üzücü tavırlarının yanı sıra empati yoksunu olması, bu devletin sağlık birimine olan güvenimizi sarsıyor. Çok üzgünüm.

Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Randevusu Ve Doktorun Tavrı

21 Eylül 2023 12:40
Ruhani sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Bakımda Saygısız Doktor Davranışı

16 Ekim 2024 18:57
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 11:15
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Üniversite Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Yaşanan Mağduriyetler

30 Ağustos 2023 15:40