Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Duyarsız Doktor Tavrı Ve Psikolojik Baskı

Hastanede Duyarsız Doktor Tavrı Ve Psikolojik Baskı
18 Aralık 2024 13:40

Kayınpederim H***** A****, mide kanseri teşhisi ile İstanbul Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesi Dahiliye servisine 4 Kasım 2024 tarihinde yatırılıp,12 Aralık 2024 de yoğun bakımda yer olmaması sebebiyle özel bir hastaneye sevk edilmiştir. Ama 13 Aralık 2024 de orada vefat etmiştir. Bu süre zarfında tüm ekip elinden geleni yapmıştır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Fakat bu süreçte bizi çok üzen birçok an yaşadık. Buna sebep kisi ise uzman Dr... Ç***** E****'dur. Kendisi vizitleri esnasında hasta yakınlarına ve hastaya "Bu hasta yolcu, haberiniz olsun" ya da "yolcusun haberin var mı? "şeklinde söylemleri olmuştur. Bu doktor esime "Bu bizim hastamız değil zaten,3 gün içinde kendiniz palyatif bölümünden yer bulun, hastanızı götürün" deyince eşim:Hocam, hastanelerde yer bulamazsam ne yapacağız. Peki diye sorduğunda ise Dr. "o zaman alır eve götürürsün "demiştir. Diğer vizitlerinde ise sürekli hasta yakınlarımızı hastayı taburcu etmekle ilgili söylemleri ile psikolojik olarak tedirgin etmiştir (2 gün içinde taburcu ediyoruz vs şeklinde). Böylesine zor bir süreçte bize yaşattıklarını, başkasına da yaşatmaması için bunları yazıyorum

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Etfal Araştırma Hastanesi Ameliyat Sonrası İlgisizlik Ve Hatalı Uygulama

05 Ocak 2025 02:24

20 Aralık 2023 22:08

Zincirleme İhmallerle Annemi Kaybettim: Bakırköy Devlet Hastanesi'nde Acı Tecrübe

16 Temmuz 2025 21:09
zincirleme-ihmallerle-annemi-kaybettim-bakirkoy-devlet-hastanesinde-aci-tecrube-4.jpg