Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 20:18

Kayseri simetri estetik. Bir sorun yaşadığınızda asla muhatap bulamayacağınız güzellik merkezi. Lazer epilasyon için başvurdum. Sanırım 4 ya da 5 seans gittim 3 seansı yanıkla sonuçlandı. İlkinde geçer dedim ilk seans olduğu için herhalde diye düşündüm. İkincisinde kolumda birkaç bölgede yanık oldu seansı yapan hanımefendi ile iletişime geçtim bana krem önerdi sadece. Yanık kremi ve güneş kremi kullanmama rağmen hepsini geçiremedim kolumda yanık izi kaldı. Üstelik aslında yazın kola uygulamıyoruz gibi komik bir ifade kullandı. Madem öyle yapmayalım deseydiniz ısrarcı olmazdım. Üstelik en başından özellikle sordum yazın sıkıntı olur mu diye. Kendisi durumun farkında olduğu ve özür dilediği için konuyu uzatmadım çünkü bundan sonra daha dikkatli olacağını düşündüm. Son seans sırasında ciddi ağrım olduğunu söylememe rağmen devam etti ve yine genital ve bikini bölgesinde yanıkla sonuçlandı. Seans sırasında uyarmama rağmen dozun normal olduğunu söyledi hiçbir şekilde doz ayarlaması yapılmadı. Kendileriyle iletişime geçtiğimde ilgileneceklerini söylediler ama aramadılar. Sonraki gün tekrar fotoğraf attığımda dönüş yaptılar. Sadece krem önermek dışında herhangi bir yapıcı önerileri olmadı. En azından doktorlarıyla randevu oluşturacaklarını ciddiye aldıklarını görmek isterdim ama pek umursamadılar. Üçüncü defa günde 3 kere krem sürmek zorundayım. Hala kolumdan sonra bikini bölgesinde de leke kalıp kalmayacağını bilmiyorum.

Sibel
Sibel

Çalışanın ismi neydi acaba

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Lazer İşlemlerinde Eksiklik Ve İlgisizlik

26 Ekim 2024 00:15