Sihirli Eller Çocuk Kulübü Pelikan Sihirli Eller Oyun Alanı

10 Ocak 2024 11:42

Avcılar Pelican Mall Sihirli Eller Çocuk Oyun Yeri'ne her ay düzenli olarak götürdüğüm ve tek başına bıraktığım 3,5 yaşındaki oğlumu, görevli küçük olduğunu düşünerek bu kez içeri almadı. Her ay oyun yerine soktuğum ve çoğu kez ayda iki kez ziyaret ettiğimiz bir yer. Oğlum oynarken ben de genellikle Westmix'de çalışıyorum. Ancak bu sefer oğlumu almadılar ve kimlik sordular. Kimliği evde unuttuğumuz için gösteremedik. 'Telefon numarası veya kayıtlardan bakarsanız geldiğimizi göreceksiniz.' dedim; ancak 'Biz eski kayıtları tutmuyoruz, listeler hep yenidir.' şeklinde bir cevap aldık. Böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Çocukların sorumluluğunu üstlenen bir işletmenin geriye dönük kaydı nasıl olmaz ve nasıl kendi değerlendirmesiyle oğlumu küçük görebilir? Herkes yaşını göstermek zorunda mıdır? Minyon bir çocuk olamaz mı? Her zaman müşteri beyanı esas alınır. Kim yalan söyleyip çocuğunun yaşını tutmayan bir yere bırakır ki? Bir daha asla gitmeyeceğim ve tavsiye ettiğim kişilere de yaşadıklarımı birebir anlatacağım.

Oyun Alanında Personel Davranışı Ve Kimlik Sorunu

25 Ocak 2025 17:39
Aygül sonuçtan hiç memnun değil

Çocuklara Eşit Davranılmıyor, Personel Tavrı Soğuk

03 Haziran 2025 11:28

04 Eylül 2023 11:11
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Bambino Park'ta Yaşanan Sorumsuzluk Can Sıktı

10 Mayıs 2025 22:27
Caramel sonuçtan hiç memnun değil

Massy Kids & Family Cafe Çocukları Ağlatarak Kurumdan Kovuyor

25 Ağustos 2024 23:44