Sigortam.net Sigorta Poliçem E Devlette Görünmüyor

05 Aralık 2023 11:36

sigortam.net'ten Anadolu Sigorta ile Zorunlu trafik sigortası yaptım fakat e devlette poliçem gözükmüyor bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ya da ne yapmam gerekiyor. Poliçe mail olarak bana iletildi. E devlet'te '' aracınıza ait yürürlükte poliçe bulunmamaktadır'' uyarısı alıyorum.

Furkan
05 Aralık 2023 11:33

Sigortam.net müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede bizim yapacağımız bir şey yok dediler

05 Aralık 2023 11:45 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

05 Aralık 2023 11:47

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Dilersen bize her zaman görüşlerini iletebilirsin. Sevgilerimizle, Sigortam.net

Nasih sonuçtan çok memnun

Sigortam.net Aracınıza Ait Yürürlükte Poliçe Bulunmamaktadır Uyarısı.

15 Şubat 2024 01:14
"Sigortam.net çalışanlarına teşekkür ederim hemen ilgilenip aslında olmayan sorunumu hallettiler. Sanırım ben biraz sabırsızmışım. Ama hak verirsiniz ki internet üzerinden ilk defa sigorta işlemi gerçekleştirdim ve tedirgin değilim desem yalan söylemiş olurdum. Ama çok şükür sıkıntısız halloldu. Umarım her yıl bu firma üzerinden sigortamı sorunsuz bsr şekilde hallederim."

Satın Aldığım Trafik Sigortası E-devlette Görünmüyor

18 Eylül 03:38
Orhan sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2024 09:46
"Sorunum 20 dakika gibi çok kısa bir sürede çözüldü sigortam net çalışanlarına çok teşekkürler"

Sigorta Poliçem E-Devlette Görünmüyor, Sebebi Nedir?

13 Ocak 12:01