Furkan sonuçtan çok memnun

Sigortaladım.com / Doğuş Holding / Koru Sigorta Sorun Yaşama

06 Haziran 2024 12:48

Sigorta yaptırmak için aradığım sigorta şirketi ile 3 yıldır çalışıyorum. Trafik sigortası yaptırmak için aradığım şirket bana fiyat teklifi verdi. Kabul ettim. Daha sonrasında ödeme bilgilerimle bana ait olmayan başka birinin sigortasını ödediler. Ödemesini benden aldılar. Ödememin bana ait olmadığını ilettim. İptal edilmesini istedim. Ödememi iptal etmediler. B*y** adındaki çalışanları işlemi yaptı. Onu da işten çıkardılar. Konuyla alakalı 2 aydır paramı geri alamıyorum. Bankama harcama itirazı yaptım. Bankam işlemlerin tamamlandığını ama firmanın görüntülediği halde işlemi yapmadığını belirtti. İyi niyetli davrandım. Hatalı yapılan işlemimi düzeltin dedim, tamam dediler. Yeni trafik sigortamı da Sigortaladım.com şirketinden yaptım. Hala daha yardımcı olmuyorlar. Kendileri hatalı olduğu halde beni oyalıyorlar. Mağdur ediyorlar. İyi niyetli değiller. Oyalama taktikleri yaptıklarını düşünüyorum. Müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmelerde harcama itirazı yapmam söylendi, yaptım. Bilgiler ulaştığı halde yine ödeme yapmıyorlar. Mağdurum. Hem araç sigortamı 1.5 ay cezalı yaptırdım hem de 2 aydır paramı ellerinde tutuyorlar. Ödeme yapmıyorlar. Kimseden doğru dürüst bir açıklama alamıyorum. Yetkililere söyleyeceğiz diyorlar, yetkililere bağlamıyorlar, bilgi vermiyorlar. Çok mağdurum, konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne itiraz edeceğim. Ve yine kendi muhasebe hataları ve ödeme hataları ile benden şifre veya imza almadan para aldılar. Sanki bir hizmet almışım gibi itiraz etmemi söylüyorlar. Doğuş Holding diye güvendiğim firma beni resmen oyalıyor. Çalışanlar da iyi niyetli değil. Para çekiyorlar, başkalarına ait ödeme yapıyor, geri vermiyorlar. İşlem hatası varsa iptal edersiniz, diyorum onu da yapmıyorlar. Koru Sigorta üzerinden işlem yaptılar. Sigorta şirketi de paramı ödemiyor. Yasal haklarımı kullanacağım. Ben böyle bir şey görmedim.

10 Haziran 2024 09:08 (Şikayetten 3 gün sonra)
17 Haziran 2024 10:23

Sayın Furkan B, Şikayetiniz ile ilgili bilgilendirme yapmak için sizi aradığımızı ancak ulaşamadığımızı belirtmek isteriz. Konu ile ilgili sizi tekrar arayarak bilgilendiriyor olacağız. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. sigortaladım.com ‘sigortaladım, rahatladım’

17 Haziran 2024 15:57

Değerli Müşterimiz Furkan B, Konu ile ilgili takibimiz devam ediyor. İşleminle ilgili en kısa süre içerisinde seni arayacağız. Her türlü destek, detaylı bilgi ve aklına takılan sorular için 7/24 yanındayız. Bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz. sigortaladım.com ‘sigortaladım, rahatladım’

04 Temmuz 2024 17:58

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Sigortaladım.com Trafik Sigortası İptal Süreci

07 Ağustos 2024 14:22
Sigortaladım.com Trafik Sigortası İptal Süreci
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Hasarsızlık İndirimi Mağduriyeti Ve İlgisizlik

16 Kasım 2024 13:37
Cem sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 19:17
"Benimle iletişime geçen Ece hanıma teşekkürler yardımcı oldu ancak diğer müşteri temsilcileri yanlış bilgilendirme yapıyor ve alaycı davranıyor"

20 Eylül 2023 20:15