Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Side Win Hotel & Spa Tatilsepeti Ve Side Win Hotel SPA

10 Haziran 2023 01:16

Tatilsepeti sitesinden almış olduğumuz otel Side win otel almış olduğumuz tatil için 29/05/2023 12.30 civarında otele giriş yaptık. Kayıt yapıldı. Yemeğe indik restoranda tabaklar les gibiydi masa kil içinde hemen kalktık. Tatilsepeti'ni aradık şikayetimizi bildirdik ve başka otele yönlendirilmesini istedik. Otelle konuşmuşlar para iadesi yapmayız odalarını daha görmediler demişler sanki odayı görünce değişecek her şey istemeyerek de odamıza yerleştik evet oda güzeldi. Otele gelecek olursak şikayetlerinizi bildirdik dediler. Kaldığımız 7 gün boyunca her yemekte tabak seçtik kirli tabakları restaurant sorumlusuna gösterdik personel eksiğimiz var dedi geçiştirdi. Barda çalışan arkadaşlar bile plastik bardak kullanın. Cam bardaklara güven meyin dedi. Farklı uc sorumlu kişiye tabakları gösterdik sadece teşekkür ettiler. Otel para tuza gi nasıl mı otel içine aksam çocuklar için şişme oyun parkuru kuruluyor. Akülü arabalar ve havuz ustu şişme balon toplar hepsinin fiyatı en düşük 100 TL gelen turistler için sorun değil ama kendi çocuklarımız her aksam binmek istedi. En düşük 100 lira her aksam. Yagmur yağıyordu kapalı havuzunuz nerede dedik kapalı havuz yok dediler. Tatilsepeti sayfasında kapalı havuzun fotoğrafını gösterdik önceki otelin biz yeni devir aldık. Bizde yok diyorlar madem yok neden fotoğrafları var. Sandalyeler kadife kumaş les gibi sorduk yeni yıkandı ama kirlendi oraya olmayacak sandalyeler her yemekte hangi sandalye daha az kirli ona otur. Yemek konusunda kesinlikle ac kalmazsınız ama snack bar da karin doyurmak için bisi olur. Bir gün yumurtalı ekmek bir günde bisi gördüm. Haricinde ıslatılmış kek tuhaf bisi var ama sahildeki snack bar çok güzel pizza hamburger gözleme ne ararsanız var ama oteldeki sıfır. Animasyon ekibi bir hafta 3 farklı yuz gördük. İlk uc gün turkce anons bile yapmadılar. Hep yabancılara sonradan gelen ekip sağ olsun türklere saygı gösterdi. Gitmek isteyenler bir daha düşünmelisiniz

Sezen sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 01:46
Side Win Otel'de Hijyen Ve Temizlik Felaketi Yaşadık
Abdil sonuçtan hiç memnun değil

Otel Hijyen Sorunları Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

30 Haziran 2025 13:30
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Side Win Hotel & Spa Hayal Kırıklığı Kaos Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunları

07 Ağustos 2024 16:22
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 12:08

Side Win Hotel SPA'da Kötü Hijyen, Yetersiz Hizmet Ve Mağduriyet