Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Side Legend Hotel Çok Kötü Bir Otel Tatili

12 Ağustos 2024 19:02

Nisan ayında konaklama için 2 oda tuttum ve 2 aile olarak otele geldik. Öncesinde otelin genel müdürü ile WhatsApp üzerinden konuştuk, teyitleştik. Ona göre ben bu oteli rezerve ettim, biraz sağlamcı bir kişiliğim vardır. Sonrasında genel müdürün anlattıklarına istinaden oteli kiraladık ama hiçbir şey genel müdürün bana anlattığı şekilde olmadı. Denizde snack bar var, içecek yiyecek var dediler fakat açık değildi. Denize ulaşım sıradan basit bir arabayla gerçekleşiyordu ve de saatlerce bekletiliyordu. Konaklamamın ilk iki günü otelde klimasız bir şekilde geçti. Odada klima problemi vardı, ayrıca hamam ve sauna çalışmıyordu. Tamirat var diyorlardı, kullanamıyordum. Yemekler çok iyi değildi, ayrıca çok fazla sıra vardı. Sıra bana gelene kadar yemek bitiyordu ve devamı gelmiyordu. Otel, yorumlarda da yazıldığı gibi çok iyi bir otel değil, çok mağdur edildim. Bundan dolayı şikayetimi otelin genel müdürüne bildirdim ama sadece dinlemekle yetindi. Şikayetçiyim. Elimde deliller var, videolar var. Bu konuyu Tüketici Hakları'na kadar taşıyacağım. Sonuna kadar gideceğim.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 10:21
otel-hayal-kirikligi-hijyen-ve-hizmette-buyuk-sorunlar-6.jpg
otel-hayal-kirikligi-hijyen-ve-hizmette-buyuk-sorunlar-5.jpg
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Q Premium Resort Otel Deneyiminde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:57
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 21:43