Cem sonuçtan hiç memnun değil

Seze İnşaat (Çanakkale) Yanılttı

25 Nisan 2024 12:57

Se&Ze Yapı -Kaba inşaat yaptıracaktık. Z** K** adında birisi ile anlaştık 450.000 TL ödeme yaptık. Arsa içinde DSİ borusu olduğunu bile bile demir alacağım beton alacağım deyip anlaşma haricinde ödeme aldı. Sonra paramızı istediğimizde bizi engelledi. Z** K** adlı şahıs Çanakkale bayramiçli ve internette birçok yerde şahısla alakalı şikayetler hakaretler mevcut. Paramızı ödemesini istiyoruz. Gerekli işlemlerin yapılması için desteği rica ederim.

Zeki Korkmaz adlı şahıs, internetten inşaat teklifi verip insanların parasını alıp sonra karşı tarafın telefonunu engellemektedir. Bayramiçli olup muratlar köyünde herkes bilir. İkametgah adresinde oturmuyor. Herkese takmıştır borcu vardır. Bu adamın adam akıllı ceza alması lazım. Muratlar köyüne gittiğinizde yüzlerce insanın canını yaktığını herkes bilir. Ceza almalı hapse atmalı bu adamı!

Erdem
Erdem

Maalesef çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını çok büyük bir parayı demir beton alacağım diye aldı bizden. Yaptığı masraf sadece 10 bin tl 410 bin tl ne olduğu meçhul. Bizim canımızı çok yaktı. Psikolojimiz bozuldu yıllarca biriktirdiğimiz para yok oldu gitti.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz İnşaat "Z*** K****** "inşaat Yapı

25 Nisan 2024 15:09

Seze İnşaat (Çanakkale) Taahhütlerini Yerine Getirmedi!

17 Ağustos 2025 18:55

Arda Yapı Dekorasyon İnşaat Şirketi Mağduriyeti