Sevim Triko İade Almamasını Boykot Ediyorum

28 Ocak 2024 00:41

Bursa FSM Sevim'den bir mont satın aldım. Eve gelince aldığım ürünün internet üzerindeki fiyatını gördüm ve aynı ürünün, aynı markanın internet fiyatının 900 lira daha uygun olduğunu fark ettim. Ertesi gün ürünü iade etmek istediğimi, fişim ve etiketim tam olduğu halde belirttim. Ancak iadeyi kabul etmeyip, mağaza sahibi tarafından tehditkar bir üslupla karşılaştım. Paramı kurtarmak adına istemeyerek üç parça ürün daha aldım. Ancak bu ürünlerin etiketleri de saygısızca kesilmişti. Yüksek fiyatlar üzerinden indirim yapılmış gibi gösterilerek insanların yanıltıldığını düşünüyorum. Bu mağazadan alışveriş yapmanın hem maliyetli olduğunu hem de iade sürecinde problem yaşanabileceğini tecrübe ettim. Bu nedenle haklarımı helal etmiyorum ve mağazadan alışveriş yapılmasını önermiyorum.

28 Ocak 2024 00:29

FSM Sevim trikodan aldığım montu bir gün sonra fişi etiketi olduğu halde aldığım üründen 900 lira pahalı sattıkları için iade istedim iade yapmadılar. Bana zorla başka bir ürün beğenmemi söylediler aldığım hiçbir ürünü beğenerek almadım sırf param boşa gitmesin diye almak zorunda kaldım. Bu mağaza sahibi nasıl oluyor da biz iade almıyoruz diyebiliyor? Kanun hak hukuktan işlemiyor mu bu mağazada? Ben paramın iadesini istiyorum bana zorla ürün aldırdılar. Genel yetkili kimse benim bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Tüketici hakeme de yazacağım ilgilenilmez ise. Fişim aldığım gün zorla aldığım ürünler halen elimde

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

FSM Sevim Triko Hayal Kırıklığı

22 Ağustos 2024 14:22
Elif sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 00:16
Halime sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 11:34
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Karaman Sevil Giyim Çalışanları Müşteriye Kaba Üslup Kullanıyor

21 Ekim 2023 19:37