Serap sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 18:14

2 gün mis gibi geçireceğimize inandığımız tatil tam bir fiyaskoydu. Otel işletmecisi çözümsüz, devremülkten yapma odaları ETS sayfasında yer alan oda adı altında satıyorlar. Bu da yeni bir pazarlama tekniği olsa gerek. Konforlu, modern dedikleri odalardan eser yok. Biz ne satın aldık, siz bize nasıl oda verdiniz dediğimizde, resepsiyondaki arkadaş otel full şeklinde cevapla durumu geçiştirdi. Israrcı olunca müdürüme danışayım dedi, yine aynı cevapla geri döndü. Rezil ve uykusuz bir gecenin ardından, ETS'deki danışmanın da duruma el atmasıyla 2. gün, 1. gün vermeleri gereken odaya geçirildik. Bu otelin bu puana nasıl ulaştığı gerçekten merak konusu. Ne yapsalar ellerinde kalıyor. Yazık, paraya, zamana, o kadar çekilen yol çilesine yazık. Sadece buraya şikayetimi bildirmekle yetinmeyeceğim, gerekli yerlere de yaşattıkları rezil tam 1 gün ve 1 gecenin hesabını otel yönetiminden alacağım. 1. gün konaklamak zorunda bırakıldığımız odanın görsellerini de ekliyorum, gidecek tatilcilere yardımcı olması adına. Her şey dahil konseptli bir otel odasında tüpün, tabak, ev tipi buzdolabının işi nedir? Kendilerine sorduklarımda cevabını veremediler. Görsele koydukları odalar dışında başka bir odaya yerleştirmeleri ciddi ayıp. Ne satın alıyorsunuz, nasıl bir odada konaklamak zorunda bırakıyorsunuz. Otel son derece sorumsuz ve çözümsüz.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 15:11

Oda Ve Hizmet Sorunları Nedeniyle Tatilden Memnun Kalmadık