Sensodyne Ferah Nefes Ağzımda Yara Yaptı

29 Eylül 2023 17:073.412

Ben böyle bir şey görmedim 1 haftadır neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim Sensodyne ferah nefes diş macununu kullanmaya başladıktan 3-4 gün alt dış etlerimde kızarıklar oldu. Sonrasında dilimin ucunda ortasında kenarlarında aftlar çıkmaya başladı.

Tabi ben hala diş macunundan kaynaklandığının farkında değilim her gün faydası olur ağzımı temiz tutayım düşüncesiyle dişlerimi fırçaladım. Son iki gündür üst dış etlerimde de iltihap oldu doktor doktor geziyorum ne bir yemek yiyebiliyorum ne şu içebiliyorum. Bu durum taa boğazıma kadar ilerledi. Bunun dış macunundan kaynaklandığını ise evdeki diğer aile bireyleri de de aynı şikayetler oluşmaya başlayınca fark ettik. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Bir haftadır ben neler çekiyorum.

Normalde de kilolu bir insan değilim ama 1 haftadır o kadar zayıfladım ki yemek kıyamıyorum ağzıma kullandığım antibiyotiklerin hesabı yok hiçbir faydasını göremedim. Bugünden itibaren bıraktım dış macununu başka bir marka kullanmaya başladım. Şu an dış etlerimde o kadar rahatlama var ki bunu hissedebiliyorum.

29 Eylül 2023 17:41 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Şikayetinizle ilgili olarak yapmış olduğumuz görüşme neticesinde ilgili ürün şikayet kaydı alınmış olup, GSK Tuketici Sagligi tarafından gerekli görüşme gerçekleştirilmiştir. Sizin de sağladığımız geri dönüşten memnun kaldığınızı umuyoruz. Süreci değerlendirmek için bireysel üyeliğinizden giriş yaptıktan sonra profilinizdeki şikayetlerim bölümünden karşınıza çıkacak alanda anketi doldurup, memnuniyetinizi yıldız vererek bize iletebilirsiniz. GSK Tüketici Sağlığı ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarmızla, GSK Tüketici Sağlığı

10 Aralık 2023 18:35

Nasıl düzeldi acaba sorunu çözebildiniz mi aynı durum ben de de var ve sürekli düzelir gibi olup tekrar yara oluyor ne yapacağımı şaşırdım :(

Sensodyne Diş Macunu Kullanımı Sonrası Şiddetli Ağız Problemleri

12 Mart 2025 21:475.945

1 ay önce Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti diş macunu kullanmaya başladım. 1 hafta önce diş etlerimde hassasiyet başladı. ...

1 Destek

Sensodyne Diş Macunu Kullanımı Sonrası Ağız Problemleri

4 Nisan 2025 23:526.396

3 gün önce doktor tavsiyesi ile Sensodyne Hızlı Rahatlama diş macunu aldım. Kullandığımın ertesi günü sabah uyandığımda ...

Tümünü Gör

Ali
Sensodyne Diş Macunu Problemi

Sensodyne DişMacunu Problemi

Nafiz
Sensodyne Diş Macunu Ağız Yarası Yaptı!

Sensodyne DişMacunu Ağız Yarası Yaptı!

Serkan
Sensodyne Diş Macunu Paketi İçinden Çıkan Ürün Çok Küçük!

Sensodyne DişMacunu Paketi İçinden Çıkan Ürün Çok Küçük!

Tuana