Ali sonuçtan hiç memnun değil

Şen-Pati Veteriner Kliniği Hakaret Ettiler

18 Aralık 2024 14:40

İlk ayından beri kendi kedimi Şentepe Şen-pati adlı iş yerinde aynı yerde muayene ettirip aşılarını vurdurduk tüm her şeyi 10. Ayına kadar burada yapıldı hiç problem yoktu

Daha sonra kedim bir rahatsızlık geçirdi sadece göstermeye gittim ameliyat gerektiğini öğrenince ayrı bir veterinere götürdük kedim acil ameliyata alındı be o an hayatta kalma mücadelesi verirken Şentepe Şen-patiden bir erkek şahıs telefonla beni arayarak hakaretler, küfürler ederek kedimin halini bile sormadan burda baktık kedine o zaman bakma ücretini gönder o kadar röntgen çektik 800 TL gönder diyerek hakaretler etti ben şok oldum çünkü kedimizi 1. Ayından itibaren hep kendilerine muayene ettirmiştik biz gerçekten onları seviyorlar sandık fakat umurlarında bile değilmiş daha sonra veterinerimi değiştirdiğimde Şen-pati uygulamasına giriş yaptığımda tüm bilgilerin yapılan aşıların hepsinin silindiğini fark ettim.

Ezelnaz sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Hayvan Hastanesi Klinikteki Veterinerlerin Bilgisizliği Ve Teşhis Koyamamaları

05 Eylül 2023 18:01
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 20:11
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 02:28

Multivet Veteriner Veteriner Değil Ticarethane...

11 Eylül 2024 11:32