25 Temmuz 2024 22:54

18.05.2021 tarihinde Selda Center Aesthetics - Hair Transplant Merkezinde saç ekimi işlemi tarafıma uygulandı. Dermatolog hekim tarafından muayene edildim. Durum bildirir raporunda vertexte folikül arası boşluklar görülmüş olup istenilen klinik saç ekimi için gözlenmemiştir ibaresi konulmuştur. Bu durumda tarafımca şahsımı mağdur duruma düşürüp hem sağlık açısından psikolojim bozuldu ve sağlığımla oynadılar. Daha sonra saç ekim merkezini Şikayetvar sitesine, CİMER, sabim ve KDK'ya şikayet ettim. Tarafıma hastanenin ortağı olduğunu söyleyen Y**Ö*** isimli kişi beni 0533 456 0*** numaradan aradı ve şikayetimden vazgeçmemi istedi. Tarafıma 5.000 TL ödeme yapacağını ve sonrası saçınızı ücretsiz ekeceğini söyledi. Ve saçınızı özel ekibim ekecek dedi. Kabul etmedim. Bize güvenin dedi. Tarafıma Ocak 2023'te 5.000 TL ödendi ve 08.08.2023 tarihinde saçımı 2. Kez tekrar ektiler. Ekmeden önce saçımı analiz edip kafanızın saç olmayan yerini %90 kapanacak denildi ve kabul ettim. Fakat ben sürekli Y***Ö*** ve ekibi ile iletişim halinde olduğumdan dolayı bana saçınız çok iyi, bir problem yok denildi. 9. Ayda saçınız tam çıkacak, saç olmayan yerler tam kapanacak denildi. Fakat tekrar ekim bölgesini attım ve ekibi ile Y***Ö*** tarafıma saçınız tam olmamış ama böyle idare edin ne olacak dedi. Ekilen bölge %10 bile dolmadı. Ben de mağduriyetimi giderin dedim. 8.500 kök saçımı ve 6 aylık ağrı, eziyet ve psikolojik travmamı giderin dedim. Yok dediler ve bununla kalmayıp hastane ortağı olan şahıs Y**Ö** 0533 456 0*** numarasıyla 20.05.2024 tarihinde saat 18:09'da beni arayıp toplam 59 dakika boyunca beni tehdit etti. Konuşmasının ortasında ise senin sesini kayıt altına alıyorum dedi. Seni çalıştığın kurumun amirine şikayet edeceğim dedi. Sen mağdur olabilirsin ama biz mağduriyetini gidermeyiz dedi. Seni şikayet ederim. Sus konuşma diyerek tehditlerine devam etti. 24.07.2024 tarihinde saat 16:59'da 0533 456 0*** numarasına tekrardan iletişime geçtim. Mağduriyetimi gider, tazminatımı istiyorum dedim ve şahsıma suçluluk psikolojisi ile gülerek: Ahlaksız saçın var. Terbiyesiz. Seni Adıyaman'a reklam ederim. Bana ev adresini ver, Adıyaman'a gelip seni rezil edeceğim. Ve sana biliyorum ne yapacağımı deyip can güvenliğimi tehdit etmiştir.

profile profile
Ümit
Ümit
19 Mart 2025 23:51

Selda Center Apex Cerrahi Tıp Merkezi Şikayetimin üzerinden 9 ay geçti neden beni telefondan engelliyorlar.

24 Ocak 2024 08:20

Medoran Fizik Tedavi Şikayeti

10 Ocak 2025 20:46

Esma Serkan Tetik Saç Ekim Merkezi Hayal Kırıklığı, Beklenen Sonuçların Uzağında

25 Mart 2024 20:10
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Saç Ekimi Sonrası Beklentilerim Karşılanmadı

11 Temmuz 2025 14:19