Selçuk Üniversite Hastanesi Doğumhane Çalışanlarının Kötü Tavırları

22 Ocak 2024 16:25

Annemin rahimden parça alınması gerekiyordu. Doğumhanede işlem yapılırken doğum yapan kadınları görmüş. Asla tavsiye etmediğini, çok korktuğunu söyledi. Ebelerin ve hemşirelerin sürekli azarladığını belirtti. Bu işi bedavaya yapmadıklarını söylemiş. Acil çözüm bulunmasını istiyorum çünkü doğum yapacağım ve korkuyorum. Keşke Sağlık Bakanlığı kontrol etse.

Berna
Berna

Steril de değil hem de hiç ulu orta yere doğum masası atmışlar beni canlı canlı kürtaja aldılar canım çok yandı dayanamadım tir tir titredim ikişer kişi bacaklarımdan tutup kıpırdama oynama titreme bağırma diye diye 10 15 dakika kürtaj oldum en sonunda bayılmama az kalmıştı beni uyutup tam 30 dakika kürtaj etmişler nasıl dayanacaktım uyanık olsaydım bilmiyorum daha anlatmadığım yazmadığım o kadar çok şey var ki hasta doğum yaparken biz odamızdan yanındaymış gibi duyuyorduk zaten biri doğuma gitti hemşireler bu ıkınmayı bilmiyor diye dalga geçtiler her şeye bire bir şahit oldum ve korkum kat kat arttı Allah herkese şifa versin oraya düşürmesin ve böyle davrandıkları içinde aldığı paralar helal olmasın başka bir şey demiyorum

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Sultangazi Haseki Hastanesi-acil Kadın Doğum Doktorları

22 Ağustos 2024 22:57
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Korkunç Hastane Deneyimi Ve İnsanlık Dışı Davranışlar

26 Ocak 2025 08:35

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanın Onayı Olmadan İşlem Yapılması

25 Ağustos 2024 00:46