Sek Süt Üründe Kötü Kokulu Ve Siyah Mukus Benzeri Madde Çıktı

Sek Süt Üründe Kötü Kokulu Ve Siyah Mukus Benzeri Madde Çıktı
27 Ağustos 2024 11:26165

İçinden siyah mukus kıvamında aşırı kötü kokulu bir şey çıktı. İzmir Migros'tan sipariş vermiştim. Diğerlerinde bir sıkıntı yok, sadece bunda bir sıkıntı var. Diğerlerinin tadı ve kokusu güzel ama bu kapsüldeki aşırı kötü bir kokuya sahipti. Kesinlikle üretim aşaması hatası. Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum.

27 Ağustos 2024 11:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz; Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. İletmiş olduğunuz şikayetinize istinaden yetkili birimlerimize yönlendirmeniz yapılmıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SEKSÜT Endüstrisi Kurumu A.Ş Müşteri Hizmetleri

Özlem
31 Ağustos 2024 20:21

Hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar

Özlem
5 Eylül 2024 16:25
Eki aç
Eki aç

Dönüş yaptılar telafi paketi göndermek istediklerini söylediler kabul ettim. 2 süt 2 meyve suyu gönderdiler meyve suyu patlak geldi kargoyla ilgilidir diye düşünüyorum

3 Ağustos 2024 16:46186

"Geri dönüş yapıldı. İlgili davranıldı. Oluşabilecek durumlar ürünün neden bu hale gelebileceği hakkında bilgilendirilme yapılıp telafi amaçlı bir paket gönderdiler. Geri dönüş yapıp ilgilendiğiniz için teşekkürler."

10 Ağustos 2024 15:30357

"Durumun ne olduğu ile ilgili kullanıcıya bilgilendirme yapıldı ve üründen gönderileceği söylendi. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim"

Sek Süt Cool Lime Bozuk

23 Mayıs 2024 10:55325

Sek'in ürünlerinden cool lime çok severek içerim. Bugün almış olduğum cool limelarin hepsi ekşi ve içinde sirke anası gi...

Sek Süt Bozuk Protein İçeceği

22 Ocak 2024 19:401.203

Bugün Hindistan Cevizli protein içeceği aldım, son kullanma tarihinin bitmesine daha 2 ay var ancak tadı inanılmaz ekşi,...

Sek Marka Cool Lime

1 Eylül 2024 15:49415

"Sağ olsunlar, hemen 1 gün içerisinde telafi paketi göndermeyi teklif ettiler. Fakat telafi paketindeki verilen içeceklerin yarısı paketin içinde patlamış ve dışarıya sızıyordu. Gerçi bu kargo şirketiyle ilgili bir sorun, yine de Sek Süt'e şikayetimle ilgilendikleri için çok teşekkür ederim."

Sek Marka Cool Lime

Tümünü Gör
Sek Protein Süt 52G Bozuk!

Sek Protein Süt52G Bozuk!

Sefa
Sek Bozuk Ürün