Seç Al Kuruyemiş

18 Aralık 2023 13:41

Adana Küçük Saat Otobüs durağı yanında bulunan Seç-Al adlı kuruyemişçiden şikayetçiyim. Alışveriş sonrası eşim, kasada ödeme yapmak üzere sıra beklerken, dışarıda arabada bebeğimizin olduğunu belirterek öncelikli ödeme yapmak istemiştir. Bu sırada diğer kasada bulunan ve müdür olduğunu belirten bir erkek kasiyerin, 'İstersen al, istersen alma' şeklindeki tavrı üzerine duruma müdahale etmek istedim. Dışarı çıkmak üzereyken arkamızdan gelen bu şahıs, eşime doğru yürüyerek 'Sen iyi misin?' diye seslenmiştir. Ben de bu duruma tepki göstererek, eşimle böyle konuşma hakkının olmadığını söyledim ve polisi arayarak durumdan rahatsız olduğumuzu ilettim. Polis, şikayetçi olmamız durumunda bizi karakola götürebileceğini söyledi. Ben de şahıstan eşime özür dilemesini ve bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini, ayrıca bir işletmede müdür pozisyonunda bir kişinin bu şekilde davranmasının son derece yanlış olduğunu ifade ettim. Şahıs, 'Haklısın' diyerek eşimden özür diledi ve bu nedenle karakola gitmekten vazgeçtim. Yaşadığımız bu tatsız olayın başkaları tarafından da yaşanmaması için bu şikayeti buraya taşıma gereği duydum.

18 Aralık 2023 14:15 (Şikayetten 34 dakika sonra)
18 Aralık 2023 15:58
18 Aralık 2023 16:16

Teşekkür ederim

21 Aralık 2023 11:47

Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Seç-Al Adana Mahfesığmaz Şubesi Personelleri Tutum Ve Davranışları

01 Ocak 2024 16:17
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 01:35

Makbul Mağaza Çalışanlarının Yanlış Suçlaması!

E.gül
10 Ocak 14:52