Mekanik Sorunlu Servisten Çıkamayan Seat Araç

Şaban
09 Mayıs 2023 10:42

Doğuş Otomotiv kayadibi servisinden 2020 tarihinde aldığım sıfır Seat Leon 1.5 eco TSİ aracım ilk alındığı günden beri servisten çıkmıyor 4-5 ayda bir bakım harici sorunlardan dolayı servise götürmek zorunda kalıyorum. Aracımın garantisi bitmeden önce mez otomotive sunrooftan ses geliyor. Sorunundan dolayı gittim 3-4 kez ve her defasında yağlayıp sesi giderdiler sorun yok diye gönderdiler. 8-9 ay önce garantim bitti ve sorun devam edince aynı sorunla başka servise gitmek istedim ve altur otomotiv'e gittim orada sorun incelendikten sonra sunroof mekanizmasının değişmesi gerektiğini söylediler ve bana 30 bin tl fatura çıkardılar.

İtiraz ettim ve neticesinde ben haklı bulundum onarımı servis tarafından yapıldı. Bugün ise yine sunroof açık iken parke yolda giderken sunroof sallanıyor ses yapıyor ben bu aracı aldığım günden beri servisten çıkamıyorum sürekli problemler yaşıyorum. Bir insan neden sıfır araç alır kafası rahat olsun diye ama benim aldığım günden beri hiç kafam rahat olmadı. Sorundan ötürü Doğuş otomotivi arıyorum ilgisiz ilgisiz konuşuyorlar. Elimde video var diyorum istemediler bile videoyu servise götürün diyorlar ikame araç istiyorum. Servisten zamanım yok diyorum ikame araç yok diyorlar Doğuş Otomotiv kendisinden ötürü olan bir soruna çözüm bile bulamıyor bir ikame araç vermeye bile tenezzül etmiyor. yazıklar olsun. Hatalı kusurlu aracı gelip bize satmış. Hakkımı helal etmiyorum.

Volkan
Volkan

Kardeşim bence internet ten araştır özel bir sunrof servisleri var işin uzmanı daha düşük bir rakamla sorunu kafandan atarsın inan kendi aynı grup arcimfa klima ile ilgili bir sıkıntı dediler büyük rakam kendim araştırdım netten 10/. 1 fiyatına klima Özel servisten yatırdım küçük bir sıkıntı yasamdim halletti iki senedir sıkıntı yaşamadım bazen işi bilene vermek lazım onlara kalsa 4 yıllık arcimin klima kompresörü değişecekti servisler her konuya yatkın değiller bilgin olsun

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Seat Leon MK4'te Kronik SOS Arızası Ve Ücretsiz Onarım Talebi

Berkay
08 Mayıs 2025 19:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Seat Leon'da Kronik Alternatör Arızası Ve Yüksek Onarım Bedeli Mağduriyeti

22 Kasım 2025 02:21
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Seat Leon'da Kronik SOS Arızası Ve Yetersiz İyi Niyet İndirimi Nedeniyle Mağduriyet

Yüksel
16 Ekim 2025 15:08