Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Schaeffler Luk Marka Baskı Balata Debriyaj Seti Pişmanlığı

13 Mart 2023 16:29

Ford Fiesta 2008 model aracıma iki kere olmak üzere luk marka baskı balata seti taktırdım ikisinde de arıza çıktı. Sıfır takılan bilye çok kısa bir sürede ses yapmaya başlıyor boşluk sesi, vites geçişlerinde vurma oluyor. Sanki baskı balata ömrünü bitirmiş gibi. Yeni ustaya gidiyorum ilk söylediği şey baskı balata setinin değişmesi diyor yeni diyorum kendisi de şaşıyor ve altını çizerek yazıyorum ürüne sahip çıkılmıyor paranızla mağdur olursunuz. Ayrıcı Konya Kutlu Ford yedek parçadan aldığınız ürünün arkasında hiç durmuyor. Diğer servislere sordum biz ürününü anında yenileriz cevabını aldım kutlu Ford tekrar parasını istiyor ürün geldiğindeki cevaba göre de para iadesi ya da ürün değişimi diyor 3 ay oldu arabam 3 aydır parça mı bekleyip duracak. İlk aldığım ürünün 15.11.2022'de güya garantiye gitti bugün ki görüşmelerimde hala dönüş olmadığını söyledi. Ben sadece bu sorun bende olduğunu sanıyordum biraz araştırmam sonucu herkeste aynı sorun olduğunu gördüm.

15 Mart 2023 16:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, Şikayetinizi inceleyebilmemiz için garanti başvuru numaranızı ve iletişim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz.

16 Mart 2023 12:54

Konya Kutlu Ford Yedek Parça servisinden aldım bizde öyle bir numara yok biz göndeririz diyerek sert bir şekilde cevap verince bir şey soramadım 3 aydırda bekliyorum durumu. Birkaç kişiye sordum hep kullanıcı hatası deniliyormuş zaten hiç ümidim yok olumlu bir cevap geleceğine dair. Buraya yazma amacım başka insanların mağduriyetini önlemek bir şey alırken malın arkasında duran firmaları tercih etmeleri. Aşağıya kesilen faturayı yüklüyorum.

25 Ağustos 2023 19:38

Ürün alırken firmanın ürünün arkasında ne kadar duruyor araştırmadan almamız gerektiğine dikkat edelim

Anıl
Anıl

Geçmiş olsun selamlar bende aynı sorunu yaşıyorum, şu anda hangi marka baskı balata taktınız hocam memnun musunuz?

Selçuk

Teşekkür ederim geçici olarak ustamda bulunan eski bir balata taktım 1 sene oldu şimdi tekrar araştırıyorum. Farklı marka araştırıp taktıracağım önerilere bende bakacağım.

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 09:35
Kaliteli Parça Kullanımına Rağmen Debriyaj Setinde Sorun Ve Maddi Zarar
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Baskı Balata Garanti Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Çözüm Bekleyişi

26 Nisan 2025 01:07
Baskı Balata Garanti Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Çözüm Bekleyişi
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Triger Seti Arızası: Ürün Kalitesi Ve İade Sorunu

13 Şubat 2025 09:39