Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Silah İçin Uygun Reddot Bulma Sorunu

03 Aralık 2024 16:25

Sar9 Mete silahımı 2 yıl önce aldım. O zaman reddot yoktu. Artık vardır deyip internette arama yaptım. Bir tek sar1880 sitesinde bulabildim. O sitede de iki adet model var ancak ikisinde de Mete uyumu belirtilmiyor. Kimseye ulaşamadım. Sarsılmaz firmasından bu konuda tarafıma dönülmesini bekliyorum

03 Aralık 2024 17:07 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Volkan
03 Aralık 2024 22:13

Sağ olsunlar aynı gün Sarsılmaz a. Ş den dönüş sağlandı ve Mete modeli için reddot yok dendi. Teşekkür ederim deyip kapattım telefonu. Sarsılmaz bildiğiniz üzere bu silahları TSK ya ve EGM ye sattı. Sonra bu silahın geliştirilmiş modellerini sivillere sattı. Şimdi şikayetimi güncelliyorum. Koskoca Sarsılmaz firması AR-GE siyle övünürken Mete modeli için bir reddot geliştiremedi mi? Bir aparat üretseler bizim kapaklar için sorun çözülür Youtube.com da bunu Başaran zanaatkar insanlar varken Sarsılmaz a. Ş mı beceremedi

Ekrem

Ben kendisinden satın alıp monte ettim.

Ekrem

Yapan var kardeşim. Adı serdar şahiner.

Silah İçin Uygun Reddot Bulma Sorunu
Volkan

Bu şahıs zaten Sarsılmaz a. Ş. De satış müdürü olarak çalışıyor. Beni arayıp Mete için yok diyen firmada yani

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Sarsılmaz Silah Sar9 Mete

19 Mart 2024 12:27