Sarsılmaz Silah Sarsılmaz K11 Silahımın Faturasını Kaybettim. Yeni Fatura Talebi

19 Haziran 2024 13:09

Sarsılmaz Ankara'dan K11 aldım fakat faturasını kaybettim. Kimliğimle işlem yapamıyorum. Bu yüzden faturam mevcut ise geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum. Askeri personelim ve yardımcı olursanız sevinirim. En kısa sürede faturam mevcut ise Gmail adresime faturanın resmini atabilirseniz çok sevinirim.

24 Haziran 2024 09:59 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Emre
Emre
07 Ağustos 2024 14:19

Bana ulaşıldı, ruhsat işlemleri için bir türlü karşı tarafta muhatap bulamadım aradığım kişiler sürekli yönlendirme yaptı ama yardımcı olamadılar ilgilenirseniz çok makbule geçer teşekkür ederim.

Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Sarsılmaz Silah Faturamı Kaybettim. Yeni Fatura Talebi

28 Ağustos 2024 08:58
Nazım sonuçtan çok memnun

Silahımın Eksik Parçası İçin Acil Yardım Talebi

02 Ocak 2025 04:01
"Silahımı alalı 8 yıl oldu garanti vs de bitti malumunuz ama buna rağmen sorunumu dike getirdiğim de daha birkaç saat sonra dönüş yapıldı ve silahımın tamiri hususunda doğru adımlarla ilerlememe yardımcı oldunuz ve sorunum çözüldü çok teşekkür ediyorum."