30 Aralık 2023 13:27

Ben, sarsılmaz markasının kılınç 2000 light, k12 sportx, p8l modelleri gibi en iyi silahlarına sahip üç adet sarsılmaz silahı'nın sarsılmaz bir hayranıyım. Silahlardan genel olarak çok memnunum; ancak boyalarından hiç memnun değilim.

P8l model silahımın gez, şarjör düğmesi, sürgü düşürme düğmesi gibi yerleri siyah renkte; ancak boyası kalkıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor. Yine k12 sportx model silahımın aynı düğmeleri ve kabza kapağının boyaları kendiliğinden sökülüyor ve bu durum çok kötü görünüyor.

Kılınç 2000 light model silahımın gezi ise kendi kendine düşüyor. Kendim takmaya çalışsam da belli bir süre sonra yine düşüyor. Sarsılmaz gibi büyük bir markanın ürünlerinde böyle sorunlar olması hiç yakışmıyor. Boya, silahın karizmasını belirleyen önemli bir unsurdur.

02 Ocak 2024 09:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Erdican
Erdican

K12 sport X mi önerirsiniz p8l yi mi? Taşıma ruhsatlı olarak almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım?

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sarsılmaz Tabanca Gez Ayarı Problemi Ve Ücret Talebi