Sante Plus Hastanesi Hatalı Ameliyat

22 Mart 2024 14:44

Özel Sante Plus hastanede Prof. Dr. **** 18.02.24 üst ve alt göz kapakları ameliyatı yaptı. Genel anestezi istediğimi rağmen bana lokal anestezi yaptılar, o da neyse, dayandım. 20 gün boyunca her gün gözleri takip edip fotoğraf çekiyorum. İki gözde alt ve üst dikişler ve şekiller farklı olduğunu fark ettim. 7 gün sonra dikişler alınca doktor dedi düzelecek çok konuşmadan salladı beni. Kaç gün sonra hastaneye tekrar geldim, doktor yine çok uzatmadan beni dinlemeden ve anlatmadan salladı beni. Dedi 1 ay sonra gel, gerekirse düzelteceğiz diye. İki göz farklı şekil farklı, dikişler farklı, aynaya bakamıyorum, çok sinirliyim. Filiz hanıma yazdım beklemek istemediğimi ve en erken düzeltmeye istediğimi için, çok ilgilenmeden doktordan randevu alırım diye, hala uzatıp ilgilenmiyorlar.
Bunlar müşteri kazanmak için her türlü kampanya yapıp ameliyat yapıyorlar fakat sonrası ilgilenmiyorlar ve sallıyorlar. Çok şikayetçiyim.

18 Nisan 2024 14:31

Dr. N*** D** üst ve alt göz kapakları yanlış ameliyat yaptı, çok ciddi asimetrik var. Kasap gibi kesti beni. Özel Santa Plus Hastanesi sorumluk almıyor. Nereye başvurabilirim? Doktora şikayetçiyim. 2. Ameliyatı düzeltmek için en az 4 6 ay beklemek gerekiyor, çok mağdur kaldım.

26 Mart 2024 12:19

Özel Sante Plus hastanede 29.02.24 Dr. N*** D*** alt ve üst kapakları ameliyatı yaptı. Üst kapakları ikisi de farklı kesti ve gözlerimde çok büyük farklı yarattı. Her kontrole gittiğimde beni salladı geçer diye. 1 ay oldu, düzeltmek için bugün gittim randevu ile, bana baktı ve bağırarak tekrardan gönderdi. Krem yazacağım dedi, zaten krem kullanıyorum ve krem ile göz kapakları düzelmeyecek dedim. Düzeltmek için kabulü etmedi. Bu doktordan şikayetçiyim. Hastanede benim için çaba göstermediler. O ara verip mağdur kaldım.

Ek

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Göz Kapağı Ameliyatında Hayal Kırıklığı

25 Şubat 2025 08:47
Göz Kapağı Ameliyatında Hayal Kırıklığı
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 12:20
Başarısız Göz Kapağı Ameliyatı Ve İlgisiz Hizmet
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 19:14