Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Sante Plus Hastanesi Ameliyat Sonrası Yanlış İşlem Ve Mağduriyet

21 Aralık 2024 13:26

Ben bu hastanede ameliyat oldum. **hoca ameliyat tecrübesi var tabii, neyse. Fakat ameliyata girerken meme küçültme ve küçük bir silikon istiyorum dedim. Son dakika, 'Benim karnıma liposuction yapalım mı? ' dedim, o da 'Yapalım, çok güzel olur, ' dedi. O arada kafası karıştı, meme ameliyatında mememi küçültmeden silikonu çıkarmış, yerine küçük bir silikon koymuş, kapatmış. Resmen paramı aldılar. O ***, asla bildiği halde mağdur olduğumu, yanlış ameliyat olduğunu arkamda durmadı. Ve üzerine revizyon için çağırdılar, beni yanılttılar, damar yolu açtılar. Hoca kaçtı, 'Ben doğru olanı yapmışım, ' deyip. Şimdi hakkımı arıyorum. Dekontları duruyor.

05 Mart 2025 23:49

Hastaneyi kapatmışlar doğrumu sözde tadilat varmış. Her yere şikayet ettim ben gibi çok kişi hatta. İnş kalıcı kapatılır daha şikayetlere devam edeceğim. Her şey eksik kötü muamele yanlışın arkasında durmama ve zaten hep yanlış her şey.

26 Aralık 2024 21:10

Doktora yazıyorum o filize yazıyorum artık umursamazlıkta çığır açmışlar resmen her lafı kaldırıyorlar

17 Ocak 2025 13:54

Bu Sante Plus Hastanesi’ne  benim gibi yüzlerce insan şikayet yazıyor. Benim eksik ameliyatımı yaptılar ve üzerine hâlâ çözüme de ulaşmadı 95.000 TL paramı aldılar. Liposuction ve meme küçültme ameliyatı için. Üzerinde meme küçültme olmamış küçük bir protez koyup kapamışlar göğüslerim sarktı. Üzerine revizyon yapacağız dediler dalga geçer gibi biz bir hata yapmamışız dediler koluma damar yolu açtıkları halde. Görmezden gerildim önemsenmedim bu kadar çok şikayet varken bu kadar çok suç duyurusu gibi şikayet varken niye hâlâ hiç kimse bir şey yapamıyor bu hastaneyle ilgili ben çok merak ediyorum. O f*** denilen kadın hocalarla birlikte çalışıyor ve asla hastanın arkasında durmuyorlar kasap gibi müdahale parayı alana kadar.

Selen
Selen

Benimde ameliyat orada oldum küçük silikon koymuş doktor sonradan küçük olduğunu dedim beni suçlu yapmıştı farklı marka protez koymuş ben mentor istemiştim size hangi marka yapılmış hangi doktora oldunuz revizyon içinde doktor para istiyor

Mehtap

Benim mentor marka. Harun ö. Yaptı. Yaptığını unutuyor. Hatasını kabul etmiyor. Her yere şikayet ediyorum her şeyleri eksik zaten. Kendi hatalaru için para ödemeyeceğim ve yıllar geçsede hakkını aramaya devam eidicem.

18 Nisan 2024 17:37

Sante Plus Hastanesi Kötü Hastane Kötü Yönetici Kötü Doktor