Burun Estetiği Ameliyatı Sante Plus Hastanesi Doktor Sorunu

21 Haziran 2024 12:11

Yaklaşık 5 ay önce Zeytinburnu Sante Plus Hastanesi'nde burun estetiği ameliyatı olmuştum. İlk konuşmamız gayet normaldi. Ücreti ödedikten sonra ameliyat sürecine kadar inanılmaz bir ilgisizlik vardı. Ameliyathane hijyen olarak çok kötüydü; tavanlar tozlu ve bakteriliydi. Her neyse, ameliyat oldum. Çıkışta sizi odanıza götürecek hasta bakıcı ortalarda yoktu. Aileniz kapıda nöbet tutmalı, aksi halde içeride soğukta unutulursunuz ve zatürre olabilirsiniz. Her neyse, eşim beni zor bela bir bakıcı bulup odama götürdü. Bu arada bana ağrı kesici vermeyi unutmuşlardı. Odama bir hemşire geldi. Onu da zor bela bulduk. Ağrı kesici talep ettik, yarım saat abartısız damar yolumu aradı. Elim, kolum iğne acısı içinde kaldı. Her neyse, sonuca gelelim. Burnum ameliyattan sonra yamuk, burun deliklerimden biri geniş, diğeri dar. Net gözükmüyor. Burun dikiş izleri çok belirgin. Hayatımda bu kadar pişman olmadım. Dava açmak istiyorum.

Gülçin
Gülçin

Merhaba doktor ismi neydi

Cihan
Cihan

Ataköy Hastanesi yönetim kurulu başkanlığına suç duyurusunda bulunmaktayım. Doktor. Diplomasiyla Doktorluk yapılmaz!. 12. Haziranda. Kapalı rinoplasti ameliyatım yarım saat sürmüş.! Ve burnum olmadı.! Doktor. İsmet alpaydın ilgilenmedi özensiz acele davrandı. Bilgi vermedi. Burnum çok şiş olmasına rağmen bantlamadı başından attı. Burnumun hiç, bir estetik görüntüsü yok. Sanki hiç yapılmamış. Ameliyat girişim. 11.15. Çıkış. 11.45. Yarım saat sürmüş. Bilgi istedim doktor ismet alpaydın hakaret etti bana. Durumu başhekimle görüştüm. Doktorun işine son verildi. Maddi manevi mağduriyetimin farkında olduğu halde yardımcı olmadı. Ataköy hastanesinden şikayetçiyim. Maddi manevi mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Sibel
Sibel

Doktorunuzun jsmi neydi

Sante Plus Hastanesi Burun Estetiği Mağduruyum

12 Ocak 2024 23:44
Zeynep sonuçtan memnun değil

26 Kasım 2023 23:44
Sante Plus Hastanesi Sante Plus Zeytinburnu Rinoplasti Mağduriyeti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 04:48