Behice sonuçtan hiç memnun değil

Sandra Güzellik Salonu Sanda Güzelik Merkezi Şikayet

Sandra Güzellik Salonu Sanda Güzelik Merkezi Şikayet
15 Eylül 2024 00:49

Van Sandra Güzellik Merkezi tarafından kardeşim mağdur edildi. Kardeşime sözleşme imzalatıp 800 TL kapora aldılar. Kardeşim aynı gün içerisinde iptal etti. Epilasyonu iptal edip sadece cilt bakımı yaptırmak istemiş ve herhangi bir cilt bakımı yaptırmadan bugün Sandra Güzellik Merkezi tarafından hacze verileceğiz uyarı mesajı geldi. Zaten 800 TL kapora vermiş, epilasyonu iptal etmesine rağmen inkar ettiler. Kardeşimden bugün 1000 TL daha para aldılar. Ben gereken yere gereken şikayeti edeceğim. Muhasebeci arayıp para istiyor. Ben oranın yöneticisiyim, kime soruyorsan ben yöneticiyim diyor. Güya kurumsal bir yer.

Behice
Behice
15 Eylül 2024 00:51

Sözleşmeyi dahi okutmamışlar kardeşim aynı gün içerisinde iptal ediyor oranının çalışanları iptal etme gibi bir surecimiz yok girmeniz gerekiyor

Ayşenur
Ayşenur

Ben Ayşenur üzer Sandra güzellik merkezinde iki ayrı paket açtım biri cilt bakımı biri Dermapen olmak üzere toplam taksitli fiyat 8000 TL peşin ise 5000 TL istendi aylık 1520 toplam 6 seans girecektim 400 TL kapora ödedim başka ücret yok denildi girdikten sonra Dermapen iğnesi ücreti istediler daha seanslara girmeden iptal etmek istedim reddettiler sözleşme var denildi yerleri cihazları hiç temiz değil çalışanlar çok ilgisiz alakasız sürekli personeller telefonda ilk seansa girdim yüzüm buhardan yandı bayanın umurumda değildi telefonda olmaktan hakkımda açılan hiçbir davayı kabul etmiyorum gereken hakkımı da sonuna arayacağım kadar adı geçen merkezden memnun kalmadım

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Sandra Güzellik Salonu Kapora Sonrası Sözleşmesiz Cayma Bedeli ve Faiz Mağduriyeti

22 Haziran 2025 01:09
Weysel sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 00:25