Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

San Kuaför Acıbadem Pişmanlıktır!

24 Haziran 2024 23:25

Ne diyeceğimi ne yazacağımı gerçekten bilemiyorum. Bugün neredeyse 1 saat oturup ağladım. 32 yaşındayım, hayatımda ilk defa saçlarım için ağladım. Ankara'da 3 ay önce kaynak taktırdım ve hayatımda ilk defa taktırdığım için gözüm gibi baktım ve en kaliteli saç olsun diye en pahalı saçları taktırdım.

O kadar yoğun ve güzeldi ki gören bir daha bakıyordu. Bugün gelip bakımını yaptırıp tekrar taktırmak istediğim saçlar bakımdan geldiğinde kırpılmış şekilde gelmişti! Bakın kesilmiş değil, asla kırpılmış şekilde. Saçlara düz fön çekince iyice kötü bir hal aldı. Düzeltmek için saç uçlarını kestikçe uçları yıpranmaktan kopmuş, kötü bir saç haline geldi ve ben ağladıkça ağladım.

Hayır, parama mı üzüleyim yoksa vaktime mi? Utanmadan 100 tane kullanılmış yıpranmış saçı vermeyi teklif ediyorlar. Teselli olarak. Kasaya geldim, yok ücret almayalım dediler. Sonra ben yazık gerçekten sizin emeğinize de bana da dediğimde 'o zaman 2 bin lira çıkarma parası alalım' dediler. Ne diyebilirim ki size gerçekten.

Bu saçı takan arkadaş takarken hiç mi anlamadı? Kesim yapar kurtarırım dedi. Herhalde biz de safız ya, verdiğimiz 30 bin lira çöp, sizin de aldığınız 2 bin lirada karınız olsun. Yazıklar olsun san kuaför, gerçek bir pişmanlık!

Emine sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 19:10
Hair Zoom Bayan Kuaförü Oldukça Kötü Kaynak Uygulaması

10 Eylül 2023 23:25

22 Ağustos 2023 15:20
Ali Gür Kuaför Köşk Şube Kaynak Yapamıyor!

Glace Hair Studio İstediğim Saç Rengiyle Yapılan Renk Alakasız Çıktı!

28 Şubat 2025 09:47
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 20:26