Büşra sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 02:33

San Kuaför Acıbadem'e gittim ve hayatımın en kötü tecrübelerinden birini yaşadım. Saçıma üç parça renk attılar ve bunun için 8 bin küsur ödeme yaptım. Kesinlikle emin olmadan bu işlemi yaptırmamanızı tavsiye ederim. Kendi doğal saçımı bile düzgün yapamazken, boyalı saçları nasıl yaptıklarını anlayamadım. Annemle birlikte gittik ve onun saçı daha da kötü oldu. Yaşadığımız sorunu gösteren görselleri ekliyorum. Ayrıca, yapılan işlemin iadesini de yapmıyorlar. İstediğim saç modelini de görsel olarak ekledim.

01 Şubat 2024 10:48

Bana ulaşıp bakım yapalım düzeltelim dediler fakat istemedim siz olsanız bir daha gidermisiniz Anneminde işlemi olmuştu aynı şekilde berbat Onu yazmazdım tutarı yazdım diye yorumunuz gerçeği yansıtmamaktadır diyorlar Hukuk departmanları arayacakmış Gün içinde annemin resimlerini de paylaşacağım

01 Şubat 2024 14:24

Annemin olmayan sarılarını atıyorum

01 Şubat 2024 14:31
San Kuaför Acıbadem Pişmanlık İademi De Alamıyorum

En sona istediğimizi ekleyip yolluyorum

02 Şubat 2024 17:20

Bu mudur san kuaför?

03 Şubat 2024 02:46
san-kuafor-acibadem-pismanlik-iademi-de-alamiyorum-2.jpg

Uygulamadan eklenmedi Görselleri paylaştığım İstediğimiz saç - Anneme yapılan saç Yusuf beyin maalesef ekibi başarısız telefonunda konuşan bayanında yaklaşımı hoş değil Ve yorumunuz gerçeği yansıtmamaktadır yazmışlar :) Arkadaşlar saçlar ortada gerisi sizlere kalmış

22 Ağustos 2023 09:30

10 Eylül 2023 23:25