Elif sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Z Flip 4: Menteşe Ve Ekran Sorunlarıyla Yanıltıcı Garanti Bilgisi!

17 Kasım 2024 09:13
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba, 26.11.24 tarihinde telefonumu Kadıköy'deki Samsung yetkili servisine götürdüm. Hemen ilgilendiler. Yetkililer oldukça nazikti. Bunun yanında telefonumun bütün sorunları garanti kapsamında giderildi. 3 saat sonrasında yapılmıştı. Teşekkür ederim Samsung, beni pişman etmedin🌸🎀”

2023 ağustos ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım halen garantisi devam eden Samsung z Flip 4 cihazım durduk yere yamuk duruyor. Telefonu her gün açtığım gibi açtım. Menteşesinde problem varmış. Akşam yatıp sabah menteşesinde nasıl sorun olabilir anlamıyorum. Ayrıca öndeki ekran hava alıyor. Hepsini fotoğraflara ekleyeceğim. Bu konu ile ilgili Samsung destek ekibi ile konusunca garanti süremin bittiği söylendi ve ben de garantiye göndermedim. Bir arkadaşım sayesinde IMEI üzerinden sorgulayınca devam ettiğini öğrendim. Yanlış bilgilendirildim Samsung tarafından. Cihazın bu sorunları pek tabii benimle alakalı bile değil. Acilen çözüm bulunmasını rica ediyorum!

18 Kasım 2024 09:59

Samsung z Flip 4 haki yeşili silikon orijinal kılıfı telefona takıp çıkarmam sonucu ön ekranında hava alma meydana geldi. Orijinal kilif bunu yapıyorsa neden satış yapılıyor anlamıyorum. Bunun benimle alakalı olmadığı ayan beyan ortadadır. Telefon kılıfına yüzlerce tl ödedim telefona zarar vermekten başka bir şey yapılmadı Yetkililerden çözüm ve yenileme bekliyorum!

18 Kasım 2024 09:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

18 Kasım 2024 14:41

Bugün Samsung tarafından arandım. Ürünün benim kullanımım yüzünden bu sorunları olmadığını söyledim. Samsung yetkilisi de bana bu konuda yardımcı olacağını, urunu öncelikle yetkili servise göndermem gerektiğini dile getirdi. Göndermem gereken yetkili servis yaşadığım bolge sebebiyle en düşük puanlı servislerden biri olan Maltepe Bağlarbaşı BDH yetkili servisiydi. En yüksek puanlı Kadıköy servise göndermek istediğimi dile getirdim. O da bölgenizden Kadıköy’e gönderim olmuyor dedi. Fakat BDH servisinin yorumlarına baktığımda telefonun çok uzun sureler serviste kaldığını ve servis puanının 2.8/5 olduğunu gördüm. Bu durumda güvenemeyip göndermek istememem normal diye düşünüyorum. Kendim Kadıköy'e gidip servise vereceğim. Benim yaşadığım durumu daha önce yasayan bir sikayetvar kullanıcısının sorunu çözümlendi ücretsiz bir şekilde. Eğer benden ücret talep edilirse bunları dile getireceğim.

18 Kasım 2024 14:43

Şehir dışından kalkıp Kadıköy'e gitmem gerçekten beni zor durumda bırakıyor

27 Kasım 2024 15:00

Buğçe sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Z Flip 5 Ekran Sorunu!

Buğçe
16 Ağustos 2024 19:31
"Samsung un ilgisine ve kalitesine teşekkür ederim sorunum çözüldü :)"

Sürekli Ekran Sorunu Yaşadığım Z Flip 4 İçin Garanti Ve Onarımda Mağdur Ediliyorum

Mehtap
28 Mayıs 13:52

Zeynep
12 Eylül 2023 01:33
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy Z Flip 4'te Çoklu Parça Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Sevgi
07 Kasım 2024 12:12