Samsung Telefon Samsung Fiyat Tutarsızlığı Kendi Ürünlerini Daha Pahalı Satıyorlar

05 Şubat 2024 15:10

Merhaba, Samsung tarafından üretilen bir Samsung Galaxy TAB S9+ almak istedim ancak Teknosa ve Media Markt üzerinde 20.000 TL'ye satılan ürün, Samsung'un kendi sitesinde yaklaşık 23.500 TL. Bu nasıl bir tutarsızlık bilmiyorum. İletişime geçtim, düzeltme yapmaları için talepte bulundum ama 'nereden isterseniz oradan alın, tercih sizindir' şeklinde bir bilgi verildi.

05 Şubat 2024 15:25 (Şikayetten 14 dakika sonra)

05 Şubat 2024 15:44

Merhaba, Aktif bir şekilde aramanızı bekliyorum.

05 Şubat 2024 16:38

Merhaba, Henüz arama yapmadınız sorun nedir.

05 Şubat 2024 18:08

Şimdi de aynı ürünü 1 saat içerisinde 23419 dan 27999 TL'ye çıkarttınız mükemmelsiniz :)

06 Şubat 2024 12:49

Bugün dönüş aldım verilen cevap 1000 TL çek verebiliriz onaylanırsa şeklinde oldu. Yani alımlarımızı Samsung'un kendisinden yapmanın bir manası yok gösterilen ilgisizliğe teşekkür ederiz. Bir de bu firmalara toplu satış yapıldığı için uygun oluyormuş. Acaba toplu olarak üreten kendileri olduğu için aynı olmamalı mı ana üreticiler sonuçta.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 13:53
Samsung Sitesi Mağduriyetim Ve Kaba Davranış
Samsung Sitesi Mağduriyetim Ve Kaba Davranış

19 Aralık 2023 22:26
Aleyna sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2023 14:49
"Şikayet vara yazdıktan hemen tabletimi yenisiyle değiştirip bana teslim almam için mesaj gönderdiler umarım tekrar bir sorun yaşamam teşekkürler."

Samsung Tab S9 FE+ İçin S Pen Stok Sorunu Ve Yetersiz Destek

23 Ağustos 2025 17:32
Emine sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 15:36