Sami sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon S22 Şebeke Hatası

Samsung Telefon S22 Şebeke Hatası
06 Ocak 2024 13:42

Samsung Galaxy s22 Ultra telefonum henüz garantisi devam ediyorken birden bire şebeke hatası sorunu vermeye başladı. Sim kartımı yanımdaki arkadaşımın tele takıyorum onda şebeke var benimkine takıyorum bende yok. Garantiye gönderdim '' sorun bulunamadı'' diye geri göndermişler. Şu an telefonumda şebeke yok her yolu denedim sıfırladım ama düzelmiyor. Başka sim kartla denedim yine aynı. Samsung markasına ve hizmetlerine güvendiğim için aldığım ama pişmanlık yaşadığım bir cihaz. Sorunuma çözüm bulunmasını istiyorum.

06 Ocak 2024 14:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sami
Sami
11 Ocak 2024 15:28

Maalesef hiçbir çözüm yok. Müşteri hizmetleri çok zayıf. Ne yapacağım ben bu telefonu? BDH servis hizmetleri çok kötü.

Samet
Samet

Aynı şikayetten 4. Kez oldu servise götürüyorum. 1. De volte ayarını kapattırın dediler kapatırdık aynı değişen bir şey olmadı. 2. Kez götürdük anakartı değiştiler yine olmadı üstüne üstlük ekran koruyucumu çizmişler yenisini takmadılar. 3. Kez götürdük 5 gün serviste kaldı telefon test aşamasında deyip hiçbir şey yapmadan telefonun bir sorunu yok gelip alın dediler. Konuşurken ses kesilmesi sorundu ki hala devam ediyor simdi bir de uygulamalara giriyorum geri tuş algılamıyor sim1 de ara ara internet çekmiyor kamera kalitem düşmüş 4 gün önce servise tekrar götürdüm hala haber yok telefonun değişmesini istiyorum Samsung markasına yakışmıyor insanları bu denli mağdur etmeleri

27 Aralık 2024 23:27

Samsung Telefon Galaxy S22 Ultra Teknik Servis Sonrası Şebeke Sorunu