Samsung S22 Ultra'da Türkçe Dil Desteği Eksikliği

04 Ekim 2024 15:44

Samsung S22 Ultra telefon kullanıyorum. Fakat s Pen de çeviride Türkçe desteği son güncellemeden sonra o da kaldırıldı Samsung amiral gemisi olan Ultra serisini tercih etmemize rağmen ne yapay zekada ne çeviri özelliklerinde Türkçe dil desteği yok Arap ülkeleri bile var ama Türkçe dil desteği yok. Samsung değil hükümet şikayet etmek lazım Türkçe dil desteğini sağlayamayan satıcıya satış izni vermeyeceksin. Biz telefonu kaçak mı aldık. Niye dil desteğini olmayan bir ürünün KDV sini özel tüketim vergisini ödüyorum? Hey Samsung yapay zekaya ve spen Türkçe dil desteği ni bekliyoruz. Burası muz Cumhuriyet değil

05 Ekim 2024 10:18 (Şikayetten 18 saat sonra)

08 Ekim 2024 10:16

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Arif sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2024 23:23
"Yazılım güncellemesinden sonra sorun çözüldü teşekkür ederim"
S23 Ultra'da S Pen Türkçe Desteği Sorunu

Samsung S23 Ultra'da Türkçe Dil Desteği Sorunu