29 Temmuz 2024 10:46

Samsung s20 telefonum masanın üzerinde dururken ekranda bir anda yeşil titreşimler oluşmaya başladı. Daha sonra komple beyaz yeşil bir hale döndü. Telefonumu daima kılıf ve ekran korumasıyla kullanırım, ne yere düşmüşlüğü var ne de bir darbe almışlığı. Ancak zaten araştırdığımda benzer birçok şikayet olduğunu görüyorum. Yıllardır Samsung telefon kullanan, çevresine de tavsiye eden biriyim. Daha önce de AMOLED yanığı ile birkaç kez karşılaştım, ekran değişimine ciddi paralar verdim fakat bu kadar kısa sürede ilk defa başıma geldi. Çözüm olarak parlaklığı kısmak gibi komik şeyler öneriliyor fakat ben telefonu kendi otomatik parlaklığında kullanıyorsam cihazın en sağlıklısını ayarlamasını beklerim açıkçası.

Hayır bu da yetmezmiş gibi aynı hafta içerisinde diğer kullandığım S23 cihazım da güncelleme sonrasında "nem algılandı" hatası vererek şarj olmamaya başladı. Eski note2, note3, a serisi telefonlarım ailenin diğer üyelerinde hala canavar gibi çalışıyorken; S8+ dan bu yana aldığım, markanın amiral gemisi olarak çıkan neredeyse her modelinde AMOLED yanığı yaşadım fakat nedense Samsung'un ekran tedarik ettiği diğer firmalarda bu sorunun bu kadar yaygın olduğunu görmedim. Durum böyleyken Samsung tercih etmek ya da insanlara önermek konusunda şüphelerim var açıkçası.

30 Temmuz 2024 10:25 (Şikayetten 23 saat sonra)

17 Ocak 2024 20:35
Cemyigit sonucu yetersiz buldu