Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Samsung M31S Telefonumun Sürekli Kapanıp Açılma Sorunu

17 Temmuz 2023 22:16

Samsung M31S Telefonum kullanmamı engelleyecek sıklıkta sürekli kapanıp açılıyordu. Samsung müşteri hizmetleri BDH a yönlendirdi. Garantisi bitmiş olmasına rağmen yetkilendirilmiş servis asıl problemi gidermek yerine sorun yaşamadığımı belirttiğim çatlak ekranımı değiştirip (1800 TL ödedim) kapanma-açılma sorununu ortadan kaldırdıklarını beyan etti ve telefon elime ulaştı. Cihazı açtığımda 15 dakika içinde yine defalarca açılıp-kapandı ve aynı gün hemen 2. Kez tekrar BDH servise gönderdim ve ancak 2. İncelemede açılıp-kapanma sorununun ana kart kaynaklı olduğunu tespit edip 2. Kez 1800 TL ücret talep ettiler. Eski ekranımı takıp ödediğim 1800 TL yi ana kart ücreti olarak kabul etmelerini talep ettim ama kabul etmediler. İlk incelemede bu sorunu tespit edememeleri ya kasıtlı ya da teknik personelin bilgi yetersizliğidir. Hem Samsung hem de BDH 1 ay boyunca telefonsuz bırakıp beni mağdur etti. Hukuki işlem başlatıp hakkımı arayacağımdan şüpheniz olmanız.

18 Temmuz 2023 08:59 (Şikayetten 10 saat sonra)

Serdar
Serdar
07 Ağustos 2023 01:25

Yapılan inceleme neticesinde 1800 TL den 900 TL'ye düşmüş olan fiyatı kabul etmediğimi bildirmek için 2 kez aradım. 15 dakika sonunda ölü taklidi yapan müşteri temsilcisi Mute a almış olmalı ki tek ses bile çıkarmadı. Tekrar da beni arayan olmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne 2023/0623.4118 numaralı kayıt oluşturdum. Samsung kalitesine ve servisi bhd a güvenerek piyasadan çok daha pahalıya mâl olacağını bile bile telefonu size göndererek ne büyük apt. Lik ettiğimi acı tecrübe sonucunda öğrendim maalesef ki. 1800 TL üstüne 900 Tl daha ödeyecek kadar zengin değilim.

14 Eylül 2024 15:27
Burak sonuçtan çok memnun

10 Aralık 2023 18:56
"Merhaba, Sürecin başından itibaren tarafımı arayıp ilgilenen aybüke hanım gerekli tüm işlemleri yapmam da tarafıma destek vermiş sürecin olumlu sonlanmasına kadar yardımcı olmuştur desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum."

Samsung Galaxy M31s: Güncelleme Sonrası Felaketi

11 Mart 2025 22:27
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 22:18