05 Eylül 2023 17:00

Galaxy Watch 6 saatimin kordonu sürekli kolumdan çıkıyor. Resmen bir tasarım hatası. Bu sorunun bir çözümü olduğunu da sanmıyorum. Sadece bununla karşılaşan diğer insanlar da görsün diye yazıyorum. *Kordon pimini kolayca çıkarıp takmak için bir düğme eklemişler ve bu düğme koluma değdiğinde beklenmedik bir anda saati serbest bırakarak düşürüyor.* Saatin orijinal kordonunu kullanamaz oldum. Tasarım hatasından başka bir şey değil. Ayrıca bugün denemek için tekrar taktığımda kordonun soyulduğunu fark ettim. Saati alalı 2 hafta ancak oldu ve 1 haftadan uzun süredir başka bir kordon kullanıyorum. Orijinal kordonu kullanmadığım halde soyulmuş. Çok üzüldüm. Oysaki şık bir kordondu. :(

05 Eylül 2023 17:26 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Kesinlikle aynı sorun bende de var. Gece, misafirlikte bile durup dururken çıkıyor. İade edeceğim. Böyle saçma şey olmaz. Allah'tan Almanyadayım da soru sormadan anında iade alıyorlar.

Beyza

Bana da bu modelde kronik bir sorun, garantiye gönderirseniz düzelir dediler. Mağazadaki diğer ürünlerde tuşlar daha sert basıldığında açılıyor. Uğraştırması çok sıkıntı. Diğer kordonlar da güzel durmuyor saatte. Mecbur uğraşacağım. Burada zorlarlar muhtemelen.

30 Mart 2024 21:48

09 Mart 2024 04:53