Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24+ Sürekli Buga Giriyor.

Samsung Galaxy S24+ Sürekli Buga Giriyor.
08 Haziran 2024 02:10

Ben bir Samsung Galaxy s24+ sahibiyim. Sürekli "One uı Ana Ekranı, Android'in en son sürümüne göre optimize edilmemiş. Ekran dokunuşları gecikebilir veya algılanmayabilir." gibi hatalar alıyorum. Ekranım donuyor, uygulamalar birbirine giriyor, ekranda hiçbir işlem yapılamıyor, yeniden başlatma veya kapatma bile. Bu markanın bunun gibi problemlerinden bıktım. Bu telefonu ben sizden hayrına almadım, giriş seviyesi bir telefon da değil. Markanızın sözde en iyi telefonu, amiral gemisi. Buyurun bakın. Ayarlardan güncelleme tara deyince ger şey güncel çıkıyor. Telefonu daha önce sıfırladım. Durum aynı. Bu şikayetime tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır denilip de hiçbir şey yapılmamasını da istemiyorum, çünkü geçen sefer öyle oldu, Samsung tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır dendi ve hiç ama hiçbir şey yapılmadı. Ne söyleyecekseniz buradan söyleyin de millet de görsün faydalansın. Geçiştirilmek istemiyorum. Ben çözüm istiyorum.

11 Haziran 2024 09:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ahmet

Kullanım verileri haricindekilerin aynı olup olmadığını doğrularmısınız? (İzinler, üstte göster, sürüm vb.)

samsung-galaxy-s24-surekli-buga-giriyor-2.jpg
samsung-galaxy-s24-surekli-buga-giriyor-1.jpg
Ahmet

Kullanım verileri hariç geri kalanların ( izinler

samsung-galaxy-s24-surekli-buga-giriyor-2.jpg
samsung-galaxy-s24-surekli-buga-giriyor-1.jpg
Yağız
Yağız

Aynı sorun s24 ultradada var 1 haftadır kullanıyorum sorunu bulabilmiş değilim 4 yıldır kullandığım s10 Plus hiç böyle sorunlar yaşatmadı telefondan soğudum 1 haftada

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 22:58
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Aşırı Isınma Ve Batarya Sorunu

17 Temmuz 2024 23:48