Murat sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 16:41

Merhaba, Samsung Galaxy S21 FE model cihazıma 28.12.2024 tarihinde gelen güncelleme sonrası hiçbir darbe ya da hasar olmamasına rağmen ekranda bir anda sarı bir çizgi oluştu. Yıllardır kullandığım telefonumda durduk yere böyle bir sorun oluşması markanıza olan güvenimi eksiltmiştir. Şikayetvar sitesinden okuduğum kadarıyla benim gibi birçok mağdur aynı sorunu yaşamakta ve bu konuda çözüm aramaktadır. Yaşadığımız mağduriyetten dolayı 4447711 numaralı çağrı merkeziniz ve WhatsApp hattınızdan maalesef dönüş alamadım. Bu konuda acil yardımınızı rica ederim.

01 Ocak 2025 10:16 (Şikayetten 17 saat sonra)

Murat
Murat
02 Ocak 2025 12:13

Samsung beni aradı ve sanki benim aklıma gelmezmiş gibi servise yönlendirdi. Telefonu servise teslim etmemi garanti kapsamındaysa gerekli tamirin yapılacağı aksi halde ücret ödemem gerektiği belirtildi. 4 yıllık telefonumda ne garantisi dediğimde maalesef prosedür böyle denildi. Kısacası Samsung sadece servise git diye arıyor insanları. Ne ikame cihaz da, ne servis ucretinde, ne değişimde ne de değer kaybında hiçbir konuda yardımcı olmuyor.

27 Kasım 2024 03:42

Samsung S21 FE 5G Ekranında Beliren Gizemli Çizgiler