Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A50 Ses Sorunu Ve Video Hızlı Oynatma Sorunu

05 Eylül 2023 22:17

Samsung A50 F model cihazı haftada bir olmak üzere tüm ses ve giriş çıkış vermiyor, aramaları yapmıyor, ses sorunu var ve YouTube'da videoları hızlı bir şekilde oynatıyor. Arıza olduğu zaman bunun son güncellemeden sonra meydana gelmiş olması, yazılımsal bir sorun olduğunu gösterir. Bunun düzeltilerek yeni güncellemenin yapılmasını bekliyoruz, yoksa telefonumuz sürekli servislere gidip ses kartları değiştirilip filmler değiştirilip ücretler ödüyoruz. Sonuçlar çok farklı değil, yine sık sık olmaya başlıyor. Artık servisler para ödemekten bıktık, bunun düzelmesini istiyoruz.

06 Eylül 2023 09:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

Ceylan
Ceylan
08 Eylül 2023 18:38

Samsung müşteri temsilcisi ile uzaktan bağlantı yapıldı. Bir takım ayarlar yapıldı. Ancak 24 saat sonra ses yine gitti. Bunun ayarlarla ilgili değil Android 11 den sonra olmaya başladığını anlamak istemiyorlar. Bu sadece benim telefonum da değil internette aynı sorunlarını olan bir çok insan olduğunu gördüm. Geri dönüş yapmaları güzel ancak çözüm olmadı. Şimdi beni arasalar bile ses olmadığı için görüşme olmayacaktır. Çözüm bu telefonları parça niyetine tamircilere verelim bütün A50 Serisi tedavülden kalksın. Yoksa tamir parası telefon parasını geçiyor. En son kart ve filmi Pendik'te 750 TL değişti 1 ay kullanmadan yine sorun oldu. Simdi bilgisayar da twrp yüklemeye çalışınca ses geliyor. Artık 1 hafta bile olmadan ses gidiyor. Video oynatma ses olmadan hızlı oynatıyor. Müşteri temsilcisi ne aktardım ama çözüm yok.

Kaan
Kaan

Aynı sorun bende de mevcut nasıl çözdünüz acaba

Mücahit
Mücahit

Bende de aynı sorun mevcuttu 10 gündür. Basit ve ilginç bir yöntemle ses geldi, tekrar gider mi bilmiyorum. Telefonu titreşim moduna al yeniden başlat. Açılınca tekrar sesli Moda al.

16 Ocak 2025 00:10

26 Mart 2024 09:04
Victoria sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 13:54