Samsung A34 Ekran Titreme Ve Pixelleşme

31 Ocak 2024 11:00

Samsung a34 telefonumu alalı henüz bir ay bile olmadı kilit ekranını ilk açtığında ana ekranda titremeler oluyor ve kilit ekran görüntüsünde bir anda bozulmalar pixelleşmeler meydana geliyor. Görselden mi kaynaklı diye duvar kağıdı ve kilit ekranı değiştirdim ancak sorun devam ediyor. Çözüm için tarafıma dönülmesini rica ediyorum.

31 Ocak 2024 11:35 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Saip
Saip

A34 aynı sorun bende de var 1 haftalık telefon 8 rem 256 olanı faceebok girdiğimde ekran tireme yapıyor

Emine

Benim kilit ekranını açınca oluyor ama servis hiçbir sorun bulamamış. Sonradan biz parmak izi okuyucunun etrafında çıkan halkalar yüzünden olduğuna kanaat getirdik tabii bu kendi tespitimiz. Servis incelediğinde herhangi bir sorun yok dedi.

Tuğba
Tuğba

Samsung a54 telefonu alalı 1 ay oluyor ekranda titreme oluyor hiçbir bildirim veya mesaj yokken ekran acarken titreşim oluyor sebebi nedir acaba?

Emine

Aynı sorun bende de oluyor. Teknik servise götürmem için arandım. Şikayet oluşturun isterseniz siz de. Dönüş yapıyorlar

24 Mart 2024 22:12

19 Şubat 2024 13:33