Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Galaxy Store'da Sürekli Satın Alma Sorunu Yaşıyorum

20 Ekim 2024 01:12

Galaxy Store'dan oyun içi alışveriş yapmak istediğimde "Satın alma işlemi tamamlanamadı." uyarısı alıyorum. Bundan önceki alışverişlerimde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Kuponla da kuponsuz da denesem olmuyor. Müşteri hizmetlerinizle iletişime geçtiğimde bana sorunun bankadan kaynaklı olduğunu söylediler, ben de iki farklı bankanın kartını kullandığımı söylememe rağmen baştan savıldım ve sorunumla ilgilenilmedi. Farklı bankların kartlarını kullandım ve diğer site alışverişlerinde gayet de çalışan kartlar bunlar. Uygulamada bir hata olması, aynı anda birçok bankanın kartının çalışmamasından daha mantıklı geliyor. Günlerdir bunu düzeltmeye uğraşıyorum. Problemimin en kısa sürede çözülmesini istiyorum.

21 Ekim 2024 10:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Dilara
22 Ekim 2024 02:09

Nereden ileteceğim?

22 Ekim 2024 09:56

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Dilara
22 Ekim 2024 13:59

Bilgilerim zaten sitede kayıtlı, sizin bana ulaşabilmeniz gerekmiyor mu? Herkese açık bir yorum kısmında özel bilgilerimi paylasmayacagim. Hala sorunumun çözülmesini bekliyorum. Neredeyse 10 gün oldu.

24 Ekim 2024 10:56

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Store’da Ödeme Kısıtlaması Ve Yetersiz Destek

17 Temmuz 04:16
Samsung Galaxy Store’da Ödeme Kısıtlaması Ve Yetersiz Destek
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 16:19
Samsung Galaxy Store Oyun İçi Satın Alma Hatası
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Galaxy Store Satın Alma Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

10 Nisan 04:27