Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Diş Çekimi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

28 Temmuz 2024 01:15

Kızımı19 Temmuz Cuma günü yanağının şişmesiyle diş doktoruna götürdük. Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Dr. ***** 'ya kayıt açtılar o müsait olduğu için. Doktor antibiyotik ilaç verdi ve bir hafta dişini çekmek için bir randevu kartı verdi bize. Kızım ilacını kullandı. 26 Temmuz Cuma günü gittik diş çekimi için. Kaydı açıp çağırdılar. İçeri girdik ve çocuğun ağzına alelacele sprey ve iğneyi yapıp dışarı çıkardı bizi. Doktorun tavırları oldukça rahatsız ediciydi. Kızım daha önce başka bir doktora 2kez dolgu yaptırdı fakat çıtı bile çıkmadı. Ama bu Dr. Onu korkuttu. Bizde daha sonra götüremeyiz dişi sıkıntılı ve daha kötü olur endişesiyle bir şey diyemedik. Dişi uyuştuğunda da kızımı sakinleştirdik ikna ettik ve içeri girdik. Bu sefer eşimde bizimle girdi. Doktor o kadar ürkütücü bir tavır içindeydi ki çocuğum durmadı. Ve çocuğun kulağına eğilerek 'durmazsan canını acıtırım senin' dedi. Ve bunu dediğinde çocuğun ağzı kan içindeydi. 2 kök dişi çekilecekti. Zorla çekti ama çocuk koltuktan kaymıştı. Ön dişide sallanıyordu. Doktor hanım o kadar hırslanmış olacak ki elinde aleti bırakıp eliyle bir hırsla çekti aldı dişi. Ben bayılacak gibi oldum elim ayağım boşaldı. O koltuktaki çocuk hasta değil de kurbanlıktı sanki. Çocuğun ağzına tıka basa gazlı bezi koydu. Bizi odadan kovmaktan beter etti. Daha fazla çocuğun anne babanın canı yanmasın. Bize vicdan azabı oldu orada onunla tartışmadık bile çocuk etkilenmesin diye. Bu doktorun gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Fatma
Fatma

Doktorun ismini söyler misiniz acaba denk gelmeyelim böyle bir müdahaleye

28 Ekim 2024 17:04

16 Ocak 2025 09:52