19 Mart 2024 23:431.149
Yunus'un Teşekkür Mesajı
Şikayetimin üzerinden 10 saat geçmeden Nuh Bey iletişime geçti. 2 gün içerisinde de ürün elime ulaştı montajını yaptım. Bu kadar hızlı dönüş ve çözüm beklemiyordum. İlgilerine teşekkür ederim.

Samet marka D-Lite lift model yukarı açılır mutfak dolabının pistonu arızalı olduğu için dolap kapağı açık bir şekilde durmamaktadır. Konya/Meram Aymanas'ta bulunan 8 bloklu yaklaşık 220 daireli sitede bu ürünlerden kullanılmıştır. Konuştuğum 4 komşumun hepsinde de bu piston arızası olduğunu öğrendim. Bina birkaç yıllık olduğu için ve sorduğum birkaç komşumda benzer sıkıntı olduğu için bu durumun üretimden kaynaklı bir problem olduğunu ve firmanın bu olayı çözmesi gerektiği kanaatindeyim. Şu an 2 dolapta sağlı sollu 2'şer adet olmak üzere toplam 4 adet bu parçaya ihtiyaç vardır. Firmanın iyi niyetli davranıp problemi çözmesini talep ediyorum

20 Mart 2024 01:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır.Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

25 Mart 2024 08:22

Ürün 1Z1E02506800355928 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

26 Mart 2024 01:31

Samet A.Ş Piston Aşağı! Frenleme Çalışmıyor

Tarık
6 Ağustos 2024 16:56724

"Vizyon ve misyon sahibi bu yerli firmamızın bu denli çözüm odaklı olması ve kısa süre de sorun gidermeleri gerçekten mutluluk verici. Ürünü sorgusuz gönderdiler ayrıca montaj konusunda da yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle Nuh Bey’e. Şirket borsaya girer ise alacağım Halka arzlardan biri olacağı kesin ) Hoşçakalın"

Samet A. Ş. Mutfak Dolabı Piston Sorunu

Ersin
24 Ağustos 2024 12:58664

"Ürünler elime ulaştı Samet a. Ş. Hızlı sonuç için teşekkür ederim."

Samet A. Ş. Mutfak Dolabı Piston Sorunu

Samet A.Ş Mutfak Dolabı Piston Arızası

Abdullah
Abdullah
Samet A.Ş
27 Haziran 2024 01:04361

"Şikayetimle ilgili hemen dönüş yapıldı ve arızalı parçalar tarafıma gönderildi, ilgileri için teşekkür ederim."

Mutfak Dolabı Pistonunda Bitmeyen Sorunlar

Cengiz
9 Şubat 2025 16:40239

"Sorunum kısa sürede çözüme kavuşturuldu ilgiliye çok teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör

Süheyla
Samet A. Ş İnsanları Mağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Samet A. Ş İnsanlarıMağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Yusuf
Samet A. Ş Bas Aç Bozuldu!

Samet A. Ş Bas AçBozuldu!

Samet A. Ş Amortisör Arızası

Samet A. Ş AmortisörArızası