Mustafa sonuçtan çok memnun

Samet A. Ş. Push Open Ray Sisteminin İtici Plastik

Samet A. Ş. Push Open Ray Sisteminin İtici Plastik
27 Mart 2024 09:14
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Markasının arkasında duran ve çok ilgili bir firma olduğunuz için sizi tebrik ederim. Tekrar teşekkürler.”

Merhaba, Samet marka bas-çek çekmece mekanizması ne yazık ki çok kısa bir süre içerisinde bozuldu. İnternette benzer birçok şikayet var. Web sayfanızdaki iletişim adresine e-posta gönderdim ama herhangi bir dönüş alamadım. Push open ray sisteminin itici plastik aksamı ne yazık ki piyasada yok. İki çekmecenin ray değişimi maliyeti çok yüksek. Basit bir parça için bu kadar para vermek istemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

27 Mart 2024 09:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)
27 Mart 2024 12:09

01 Nisan 2024 16:02

Ürün 1Z1E02506800360216 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Yusuf sonuçtan çok memnun

14 Nisan 15:24
"İlginize teşekkür ederim ilgili parçalar hızlı bir şekilde ücretsiz olarak gönderildi"
Bas-Çek Mekanizması Plastik Parça Sorunu
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
24 Mart 2024 14:37
"Şikayetimden 24 saat geçmeden hemen iletişime geçtiler ve sorunumu çözdüler. Teşekkür ediyorum iyi ki böyle firmalar var."
Samet A.Ş Markalı Ray Sisteminde Yaşanan Arıza Ve Çözüm Beklentisi
Uğur sonuçtan çok memnun

Bozulan Bas-Aç Mekanizması İçin Yedek Parça Arayışı

04 Ekim 2024 22:25
"Şikayet var platformuna ve Samet ray ve Çekmece sistemlerine mağduriyetimizi giderip bize yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Samet ray sistemleri oldukça yapıcı ve ürünlerinin arkasında duran bir firma, kendilerine ticaret hayatlarında bir mimar olarak başarılar dilerim"
Bozulan Bas-Aç Mekanizması İçin Yedek Parça Arayışı
Cenk sonuçtan çok memnun

21 Mart 2024 15:45
"Bizimle hemen irtibata gecen Firma yetkilisi Samet a. S adına Nuh Ayten bey sorunlarımızı hemen çözdü, açıkçası bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum, Samet a. S ve Nuh beye çok teşekkür ederim"