Samet A. Ş. Push Open Ray Sisteminin İtici Plastik

Samet A. Ş. Push Open Ray Sisteminin İtici Plastik
Samet A.Ş
27 Mart 2024 09:14611
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Markasının arkasında duran ve çok ilgili bir firma olduğunuz için sizi tebrik ederim. Tekrar teşekkürler.

Merhaba, Samet marka bas-çek çekmece mekanizması ne yazık ki çok kısa bir süre içerisinde bozuldu. İnternette benzer birçok şikayet var. Web sayfanızdaki iletişim adresine e-posta gönderdim ama herhangi bir dönüş alamadım. Push open ray sisteminin itici plastik aksamı ne yazık ki piyasada yok. İki çekmecenin ray değişimi maliyeti çok yüksek. Basit bir parça için bu kadar para vermek istemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

27 Mart 2024 09:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır.Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

27 Mart 2024 12:09

1 Nisan 2024 16:02

Ürün 1Z1E02506800360216 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Bas-Çek Mekanizması Plastik Parça Sorunu

Yusuf
14 Nisan 2025 15:24331

"İlginize teşekkür ederim ilgili parçalar hızlı bir şekilde ücretsiz olarak gönderildi"

Bas-Çek Mekanizması Plastik Parça Sorunu

Samet A.Ş Markalı Ray Sisteminde Yaşanan Arıza Ve Çözüm Beklentisi

Özgür
Özgür
Samet A.Ş
24 Mart 2024 14:37469

"Şikayetimden 24 saat geçmeden hemen iletişime geçtiler ve sorunumu çözdüler. Teşekkür ediyorum iyi ki böyle firmalar var."

Samet A.Ş Markalı Ray Sisteminde Yaşanan Arıza Ve Çözüm Beklentisi

Yemek Takımı Çekmecelerinde Push Open Ray Sistemi Sorunu

Zeynep
30 Temmuz 2025 16:20216

"Samet Aş'den N*** Bey aynı gün içinde dönüş yaptı 2 gün içinde de kargoya verilmişti müşteri memnuniyetine verdiğiniz özen için teşekkür ederiz"

Bozulan Bas-Aç Mekanizması İçin Yedek Parça Arayışı

Uğur
4 Ekim 2024 22:25606

"Şikayet var platformuna ve Samet ray ve Çekmece sistemlerine mağduriyetimizi giderip bize yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Samet ray sistemleri oldukça yapıcı ve ürünlerinin arkasında duran bir firma, kendilerine ticaret hayatlarında bir mimar olarak başarılar dilerim"

Bozulan Bas-Aç Mekanizması İçin Yedek Parça Arayışı
2 Yorum

Cenk
21 Mart 2024 15:45425

"Bizimle hemen irtibata gecen Firma yetkilisi Samet a. S adına Nuh Ayten bey sorunlarımızı hemen çözdü, açıkçası bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum, Samet a. S ve Nuh beye çok teşekkür ederim"

Tümünü Gör

Süheyla
Samet A. Ş İnsanları Mağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Samet A. Ş İnsanlarıMağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Yusuf
Samet A. Ş Bas Aç Bozuldu!

Samet A. Ş Bas AçBozuldu!

Samet A. Ş Amortisör Arızası

Samet A. Ş AmortisörArızası