Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Same Deutz Fahr Türkiye C6205 Biçerdöver Kullanıcı Deneyimi

13 Şubat 2024 08:21

2022 Kasım ayında Deutz-Fahr C6205 marka biçerdöver satın aldım. Makine iyi, güzel, hoş; fakat son kullanıcısı olabilirsiniz. Servis yok, parça yok, bayiler arası iletişim sıfır. Konya'daki bayi diyor ki, 'Bizden alsaydın yardımcı olurduk. Makineyi Kasım 2022'de aldım, hâlâ bana bakım sandığı ve yedek anahtar gelmedi. Fabrika müdürü A** Bey'e ulaşıyorum, sağ olsun ilgileniyor; fakat bayiye sözünü geçiremiyor herhalde ki, arkasını arayıp sormuyor. 'Sandık gitti mi, gitmedi mi? ' diye. Bizim aldığımız Kırşehir bayisi, 'Buradan aldır.' diyor ya da 'Ben gönderirsem, sen ödersin kargo nakliyesini.' Hâlâ gelecek olan takım sandığımız ve yedek anahtarımızı bekliyoruz. Servis konusuna gelince, Konya'da servis yok, Karaman'dan geliyor. 2,5 milyon nüfuslu şehre, 250 bin nüfuslu şehirden S** diye bir servis geliyor. O da 'kolluk bende' misali, belli bir ücret performansı yok; ne tutturabilirse! Hele bir de tarlada kalırsanız, tamam, 1-2 gün yatıracaksınız makineyi. Dünyanın parasını bağlayacaksınız, makineniz servis yüzünden yatacak. Koskoca Deutz-Fahr servisi çözemeyecek. Siz bu makineyi satmayın, servisiniz yoksa traktör satın. Traktöre diyecek bir sözüm yok. Ama biçerdöver piyasasından uzak durun, başaramıyorsunuz.

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Deutz Fahr Traktörle Bitmeyen Sorunlar

15 Ekim 2024 10:16
Deutz Fahr Traktörle Bitmeyen Sorunlar

Sürekli Arızalanan Tümosan Traktörümle Mağduriyet Yaşıyorum

19 Ağustos 2025 00:08
Sürekli Arızalanan Tümosan Traktörümle Mağduriyet Yaşıyorum
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 14:42
Traktör Çamurluğu Ve Lastik Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

New Holland Mağduruz Yardim Edin

15 Mart 2024 14:35