Veysel sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 10:16

2023 model Deutz Fahr 5065 dakika serisi traktörü geçen sene bayiden aldım. Aldığım gün eve getirdim, 30 km yol geldim ve şanzımanı alev gibi oldu, çok ısındı. Servisi aradım, 'yenidir' diye cevap verdiler.
Traktör çok fazla sekiliyordu. 1 ay sonra fark ettim ki kabinlerin altında esnemesi için takoz eklenmemiş. Fabrika hatası dedim, bayiye bildirdim ama ilgilenmediler. Bayi Diyarbakır/Ergani bayisi. Traktör o kadar sekiyor ki gevşemeyen cıvata kalmadı. Aynalar hep gevşemekten düştü, tepe lambası fazla sekmeden dolayı düştü. Kabin sunroof civataları bile o kadar sekmeden dolayı gevşeyip düştü.
Traktörün 3. ayında yeni bir arıza doğdu. Görselini ekliyorum, 'm 13' diye nur topu gibi yeni bir arıza. Ergani servisi yine hiçbir şey yapamadı. Adamlar Deutz Servisi ama Deutz'un 'D'sinden bile anlamıyorlar. Bu arada traktör hatayı verince gazı kesiyor ve hiçbir şekilde gaz almıyor. Stop edip 5 dakika dinlenince tekrar düzeliyor ama 3-5 saat sonra tekrar oluyor ve hala o şekilde.
Traktörün 6. ayında yolda giderken frenleri durduk yere boşaldı. Ergani servisi yine bildiğimiz gibi hiçbir şey anlamayıp Diyarbakır Merkez servise gönderdi. Onlar da traktörü tam 1 ay servislerinde bekletti. Tüm arızalarını söyledik ama 1 ayın beklemesinden sonra servis bize 2 tane yeni sorun yarattı. Sol kapı kilidini kırdı, traktörün anahtarlarını kaybetti ve sadece frenleri yaptırdılar ama frenler eskisi gibi değil.
Şu an kapının önüne 1.300.000 TL'ye aldığım traktöre anahtar bile vuramıyorum. Evin önünde çöp olup gidecek. Satmaya çalıştım, 1 ay bayinin önünde durdu, kimse almadı. Kimse benim gibi deli değildi anlaşılan.

Murat
Murat

Same explorer 80 m 452 arıza nedir

Deutz Fahr Traktörle Bitmeyen Sorunlar

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Same Deutz Fahr Türkiye C6205 Biçerdöver Kullanıcı Deneyimi

13 Şubat 2024 08:21

New Holland TT 55 Mazot Pompa Elemanı Kesmesi

15 Kasım 2023 23:54
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 14:42