Saloons Güzellik Salonu İpek Kirpik Faciası Ve İşletmenin Hatasını Kabul Etmemesi

01 Mayıs 2024 09:46

30 Nisan 2024 tarihinde saat 19:00'da aldığım ipek kirpik randevusu maalesef beklediğim gibi geçmedi. G
randevunun en fazla 1,5 saat sürmesi beklenirken, gece 23:00 civarında işlemin tamamlandığını belirtmek isterim. Eski kirpiklerimin çıkarılması işlemi uzun sürdüğü için anlayış gösteriyorum; zira önceki uygulamada kullanılan yapıştırıcı fazlaydı. Ancak eski kirpiklerin çıkarılması sırasında herhangi bir yanma hissetmedim, bunu belirtmek isterim. Yeni kirpiklerin takılması sırasında ise uygulama yapan kişinin eli oldukça ağırdı ve yapıştırıcı sık sık gözüme temas ettiğinden ya da kullanılan aletlerin temiz olup olmadığından emin olamadım.
Ertesi sabah gözlerimde oluşan rahatsızlık sebebiyle durumu salona bildirdiğimde, gözlerimin hassas olduğu yönünde bir iddia ile karşılaştım ve herhangi bir özür dileme olmadı. Yaptırılan kirpikler istediğim görünümde de değildi. Randevu sırasında, lenslerimi çıkarmam gerekip gerekmediği konusunda net bir bilgi alamadım ve uygulamayı yapan kişinin işlem konusunda yeterince bilgili olmadığını düşünüyorum. Gece geç saatlere kadar bekleyen diğer müşteri nedeniyle herhangi bir itirazda bulunmadım.
Sadece yaşadığım deneyimi paylaşarak, ipek kirpik uygulaması düşünen kişilerin bilgilenmesini istiyorum. Personel uygulamada beceriksiz ve hizmet kalitesi düşük.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 22:34
Merve sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 00:28

05 Nisan 2024 13:09
Bakırköy İpek Kirpik (By Selin Beauty) Randevu Ve Hizmet Kalitesi Sorunları
Gulalek sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Doğan Kuaför & Güzellik İpek Kirpik Uygulamasında Olumsuz Deneyim Ve Yetersiz Hizmet

03 Mayıs 2025 15:10