Saski'nin 5 Gündür Gelmemesi

10 Ağustos 2024 19:24

Merhabalar, ben Sakarya Serdivan'da 8 dairelik bir apartmanın bahçe katında oturuyorum. Apartman rögar girişlerinin 3'ü benim bahçemde bulunuyor. Salı günü taşmayı fark ettim, SASKİ'yi aradık. Bugün cumartesi ve hâlâ haber yok, bahçe göl oldu. WC atıklarının bahçeye ya da WC'den fışkırması an meselesi. Sakarya Belediyesi'ne iki defa şikayet kaydı bıraktım, hatta eşim gelen yok diye kendi başına kimyasalla açmaya çalıştı, gözüne sıçradı, az daha kör oluyordu. Şu anda bir sürü damla kullanıyor. 5 gün boyunca günde iki sefer SASKİ'yi arayıp acil kaydı bırakıyoruz. Konu komşu apartmanda çoğu kişi de aradı, hâlâ gelmiyorlar. Kokudan camları açamıyorum bu sıcakta, kara sinek de yaptı ve tuvalete, banyoya girmeye korkuyoruz. Sakarya Belediyesi'nin bu ilgisizliğinden dolayı şikayetim var.

21 Ağustos 2024 23:02

Pazar günü bildiğiniz kürekle pislikleri eşim temizledi kaynar sular dökerek açmaya çabaladı sonunda açtık Saski den o hafta hala haber yoktu çok ilgisizler bir hafta sonra aradılar olay geçmiş bir de hayret ediyorlar nasıl 5 günde gelemediler bir de suçu bize atmaya çalıştı yanlış bir bilgi verdiniz falan filan

22 Kasım 2024 17:28

O rögarı eşim temizledi görevi olan insanlar yapmadı yalnız birisi arayıp çok şaşırdığını nasıl böyle bir şey olduğunu bundan sonra böyle bir şey olursa ekipleri benim numaramı kayıt edin oradan arayıp çağıracağız dedi açıkçası belediyeden bir cevap beklerdim üst yetkili birinden özür beklerdim çok da inandırıcı gelmedi bana

24 Eylül 2024 14:45

Saski Deki Vahamet, FELAKET

Abdurrahman
25 Haziran 2024 10:04
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Saski'nin Su Basıncı Krizi: Çözüm Bekliyoruz!

07 Mart 2025 18:55
Saski'nin Su Basıncı Krizi: Çözüm Bekliyoruz!

06 Mayıs 2024 12:06

05 Ağustos 2023 12:00